Mira

Mira on tanskalainen laatoitustuotteita valmistava yritys, jonka tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut erilaisten tilojen laatoituksiin ja tuotteet pohjasta pintaan.
Logo 3
Pääkuva

Rakennuskemian tuotteita vuodesta 1959

Tanskalainen Mira Byggeprodukter A/S on on vahva toimija rakennusmateriaalien alalla. Vuonna 1959 perustettu yritys keskittyi aluksi julkisivutuotteiden valmistukseen, mutta rakennusmenetelmien muuttuessa sekä markkinoiden kysynnän kasvaessa yritys laajensi valikoimansa kattamaan myös laatoitustuotteet, alkaen kiinnitys- ja saumalaasteista edeten tasoitteisiin ja vedeneristysjärjestelmiin. Vuonna 1998 yritys perusti tuotantotehtaan Viroon, joka mahdollisti tuotantomäärien kasvattamisen ja markkinoiden laajentamisen Pohjoismaihin ja Baltian maihin. 

Ratkaisut eri tilojen laatoituksiin

Mira-tuoteperheen ratkaisut tarjoavat kattavan valikoiman vaihtoehtoja kylpyhuoneiden, kuivien tilojen ja ulkotilojen laatoituksiin. Valikoima sisältää valumassat ja tasoitteet, vedeneristeet ja pohjusteet sekä kiinnitys- ja saumauslaastit.

Ratkaisu1
Kylpyhuoneet
Ratkaisu2
Kuivat tilat
Ratkaisu3
Ulkotilat

Mira panostaa jatkuvasti tuoteominaisuuksien ja tuotteiden käytettävyyden parantamiseen. Laastituotteissa on mm. hyödynnetty Low Dust -teknologiaa, joka vähentää merkittävästi pölyn muodostumista työympäristössä. Useilla tuotteilla on lisäksi sekä M1, että EC 1 Emicode® -päästöluokitukset, jotka osoittavat tuotteiden alhaiset päästötasot.  

Tasoitteet
 Valumassat ja tasoitteet  pohjatöihin
Vedeneristys
  Vedeneristeet märkä- ja   ulkotiloihin
Kiinnitys ja saumaus
Kiinnitys- ja saumausaineet laatoituksiin

Valmistajan tiedot:

Perustamisvuosi: 1959
Pääkonttori: Tanska

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä