Luonnostele unelmiesi kylpyhuone suunnitteluohjelmalla

20.04.2020
Helppokäyttöisellä, netissä toimivalla suunnitteluohjelmalla voit itse luonnostella unelmiesi kylpyhuonetta. Kun syötät ohjelmaan tilan mitat, pääset valitsemaan laatat ja järjestelemään kylpyhuonekalusteet haluamallasi tavalla. Kokeile erilaisia tyylejä ja testaa vaikka kotisohvalta, miltä kylppärisi voisi näyttää!
3D-kuva_1

Vaihe 1: Valitse kylpyhuoneeseen haluamasi laatat, kylpyhuone- ja suihkukalusteet sekä muut tuotteet.

3D-kuva_2

Vaiheet 23: Piirrä kylpyhuoneen pohja ja sijoita tuotteet sopiville paikoille.

3D-kuva_3

Vaihe 4: Valmista tuli! Voit nyt tarkastella suunnitelmaa kolmiulotteisena ja ladata siitä yhteenvedon. 


Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, voit lähettää suunnitelman lähimpään kylpyhuonemyymäläämme. Kylpyhuonemyyjä on sinuun yhteydessä, auttaa suunnitelman viimeistelemisessä sekä tekee halutessasi tarjouksen tuotteista ja remonttityöstä. Suunnittelu voidaan toteuttaa toiveesi mukaan joko veloituksetta myymälässä tai maksullisena etätapaamisena verkon kautta. Etätapaamisen hinta hyvitetään kokonaan ostaessasi tuotteita tai palveluita vähintään 1 000 eurolla.

Tiesitkö, että tuotteiden lisäksi voit tilata meiltä koko kylpyhuoneremontin? Myönnämme avaimet käteen -remonteillemme 10 vuoden takuun. Joustavalla Rempparaha-rahoituksella saat tarvittaessa kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta