Verkkokauppa kodin rakentajille ja remontoijille

Tilaa tuotteet helposti kotiovellesi jopa seuraavaksi arkipäiväksi verkkokauppamme kautta! Tutustu laajaan pintamateriaalien sekä kylpyhuonetuotteiden valikoimaan ja tilaa heti.
Pääkuva

Kattava tuotevalikoima kaikkiin kodin tiloihin

Löydät tuotteistamme laajan valikoiman kodin pintamateriaaleja sekä kylpyhuonekalusteita - olit sitten päivittämässä kylppärikalusteita tai uusimassa olohuoneen lattiaa. Laadukkaat tuotteet kestävät elämää ja tarjoammekin vähintään viiden vuoden tuotetakuun useimmille pintamateriaaleillemme ja kalusteillemme. Tutustu myös lisäksi kattavaan ja edulliseen outlet-tuotteidemme valikoimaan! Outletista löydät laajan valikoiman alennustuotteita esimerkiksi pintamateriaaleista, kylpyhuoneen ja suihkun kalusteista, hanoista, sekä tarvikkeista. Tutustu monipuolisiin logistisiin palveluihimme täältä.

Nopea toimitus useilla eri toimitustavoilla

Verkkokaupan varastotuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme Vantaalta ja kuljetetaan perille asti nopeasti, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Tehdastilaustuotteiden toimitusajan voit tarkistaa kunkin tuotteen yhteydestä. Syöttämällä ostoskorissa postinumeron, saat näkyviin toimitustapojen vaihtoehdot. Riippuen asuinpaikastasi voit tilata tuotteet kotiinkuljetuksen lisäksi myös sisäänkannettuna, nostolaitejakeluna tai itsepalvelunoutoon Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Itsepalvelunoudosta voit noutaa tuotteet juuri silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii.

Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, joten voit maksaa ostoksesi verkkopankissa tai yleisimmillä maksuvälineillä (pankki- ja luottokortit sekä Mobilepay). Saat lisäksi sähköpostiisi päivitykset tilauksen ja toimituksen etenemisestä.

Mittaamme myös jokaisen verkkokauppatilauksen yhteydessä asiakkaidemme tyytyväisyyttä NPS:n (Net Promoter Score) avulla. Ajan tasalla olevan NPS-luvun näet alta, mutta myös verkkosivujemme etusivulta.

Onko sinulla kysyttävää verkkokaupasta?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@laattapiste.fi.

 
 

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä