Verkkokauppa kodin rakentajille ja remontoijille

05.01.2022
Tilaa tuotteet helposti kotiovellesi jopa seuraavaksi arkipäiväksi verkkokauppamme kautta! Tutustu laajaan pintamateriaalien sekä kylpyhuonetuotteiden valikoimaan ja tilaa heti.
Pääkuva

Kattava tuotevalikoima kaikkiin kodin tiloihin

Löydät tuotteistamme laajan valikoiman kodin pintamateriaaleja sekä kylpyhuonekalusteita - olit sitten päivittämässä kylppärikalusteita tai uusimassa olohuoneen lattiaa. Laadukkaat tuotteet kestävät elämää ja tarjoammekin vähintään viiden vuoden tuotetakuun useimmille pintamateriaaleillemme ja kalusteillemme. Tutustu myös lisäksi kattavaan ja edulliseen outlet-tuotteeidemme valikoimaan! Outletista löydät laajan valikoiman alennustuotteita esimerkiksi pintamateriaaleista, kylpyhuoneen ja suihkun kalusteista, hanoista, sekä tarvikkeista.

Nopea toimitus kotiovellesi

Verkkokaupan varastotuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme Vantaalta ja kuljetetaan perille asti nopeasti, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Tehdastilaustuotteiden toimitusajan voit tarkistaa kunkin tuotteen yhteydestä. Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, joten voit maksaa ostoksesi verkkopankissa tai yleisimmillä maksuvälineillä (pankki- ja luottokortit sekä Mobilepay). Saat lisäksi sähköpostiisi päivitykset tilauksen ja toimituksen etenemisestä.

Onko sinulla kysyttävää verkkokaupasta?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@laattapiste.fi.

Lue aiheesta lisää

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta