Pukkila on täällä!

Pukkila.com -verkkosivujen uuden kodin löydät nyt Laattapisteen verkkosivuilta. Pukkilan tuotteisiin voit tutustua Laattapisteen verkkosivuilla.

Pukkila

Monelle suomalaiselle Laatta on Pukkila. Pitkän historian omaavan Pukkilan laadukkaat ja tyylikkäät laattasarjat löydät Laattapisteen myymäläistä ja verkkokaupasta. 

Logo
Kuva 1 - Pukkila Soho

Pukkila Soho

Kuva 2 -Beton

Pukkila Beton Design

Kuva 3 - Manacor

Pukkila Manacor

Kuva 5 - Natura

Pukkila Natura

Kuva 6 Cocoon

Pukkila Cocoon

Kuva 1 - Pukkila Soho
Kuva 2 -Beton
Kuva 3 - Manacor
Kuva 4 - Mosaico
Kuva 5 - Natura
Kuva 6 Cocoon

Juhlavuosi 2024

Pukkila juhlii 150 vuotta kestänyttä taivaltaan vuoden 2024 aikana ja juhlavuoden kunniaksi olemme nimenneet historiallisia laattasarjoja uudelleen. Pukkila Harmony Arquitectos -sarja tunnetaan nyt nimellä Pukkila Harmony ja Pukkila Nova Arquitectura puolestaan nimellä Pukkila Color. Pukkilan pitkästä ja arvokkaasta historiasta kumpuavilla nimillä halutaan kunnioittaa ja juhlistaa yrityksen pitkää historiaa ja ikonisia tuotesarjoja.

 Alta voit tutustua juhlavuoden sarjoihin. Vuoden 2024 aikana Pukkilan merkkipaalua juhlistetaan monella tavalla, joten pysy kuulolla.

Laatta on Pukkila

Pukkilan juuret juontavat aina vuoteen 1874 asti, kun Pukkila aloitti toimintansa Turun Kaakelitehdas Oy:nä. Pitkän historiansa ansiosta Pukkila on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä ja Pukkilan laattavalikoima puolestaan on monelle tuttu erilaisista julkisista tiloista, kuten kylpylöistä, hotelleista, toimistoista ja esimerkiksi uimahalleista. Julkisten tilojen lisäksi Pukkilan monipuolinen ja tyylikäs laattavalikoima on löytänyt tiensä lukemattomien suomalaisten koteihin.

Pukkilan laattavalikoimassa yhdistyvät ajattomat ja aina tyylikkäät designtuotteet ja uusimpia trendejä seuraavat tuotteet. Remontoit sitten pientä kylppäriä tai rakensit suurta omakotitaloa, niin Pukkilan tuotteilla takaat tyylikkään ja pitkälle tulevaisuuteen palvelevan kokonaisuuden. Pukkilan laattojen joukosta löydät niin lattia-, kuin seinälaattoja. Laatta on Pukkila.

Perustamisvuosi: 1874
Tehtaat: Italia, Espanja, Portugali ja Turkki
Tuotetakuu: Laattapisteen takuu
Tuotereklamaatiotuki: Laattapiste
Varaosien saatavuus: Laattapisteen myymälät
Hyväksyntäasiakirjat ja hyväksynnät: Tuotekohtaisia, valikoimista löytyy tyyppihyväksyttyjä ja Suomen rakennusmääräykset täyttäviä tuotteita.

Pukkilan tuotesarjat

Pukkilan historia

Pukkilan historia

Tutustu Pukkilan pitkään ja värikkääseen historiaan.
Lue lisää

Lue lisää

Varaa aika Etsi myymälä