Pukkila - Suomalaisissa kodeissa jo vuodesta 1874

Pukkilan juuret juontavat aina vuoteen 1874, jolloin perustettiin Turun Kaakelitehdas Oy. Ensimmäiset 50 vuotta yhtiö valmisti maailmanmaineeseen nousseita kaakeliuuneja, mutta 1930-luvulta lähtien tuotanto keskittyi keraamisten seinä- ja lattialaattojen valmistukseen.

Logo
Kuva - Pukkila historia
Kuva 1 - Pukkila Soho

Pukkila Soho

Kuva 5 - Natura

Pukkila Natura

Kuva 3 - Manacor

Pukkila Manacor

Kuva 2 -Beton

Pukkila Beton Design

Kuva 6 Cocoon

Pukkila Cocoon

Kuva - Pukkila historia
Kuva 1 - Pukkila Soho
Kuva 5 - Natura
Kuva 4 - Mosaico
Kuva 3 - Manacor
Kuva 2 -Beton
Kuva 6 Cocoon

Pitkän historiansa ansiosta Pukkila on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä ja Pukkilan laattavalikoima on monelle tuttu erilaisista julkisista tiloista, kuten kylpylöistä, hotelleista, toimistoista ja uimahalleista. Julkisten tilojen lisäksi Pukkilan monipuolinen ja tyylikäs laattavalikoima on löytänyt vuosikymmenten varrella tiensä lukemattomiin suomalaisiin koteihin.

Pukkilan laattavalikoimassa yhdistyvät ajattomat ja tyylikkäät designtuotteet sekä  viimeisimpien trendien mukaiset tuotteet. Remontoit sitten pientä kylpyhuonetta tai rakennat omakotitaloa, niin Pukkilan seinä- ja lattialaatoilla luot tyylikkään ja pitkälle tulevaisuuteen palvelevan kokonaisuuden. Laatta on Pukkila.

Pukkilan laadukkaat ja tyylikkäät seinä- ja lattialaattasarjat löydät Laattapiste-Pukkilan myymälöistä ja verkkokaupasta. 

Juhlavuosi 2024

Pukkila juhlii 150 vuotta kestänyttä taivaltaan vuoden 2024 aikana ja juhlavuoden kunniaksi olemme nimenneet historiallisia laattasarjoja uudelleen. Pukkila Harmony Arquitectos -sarja tunnetaan nyt nimellä Pukkila Harmony ja Pukkila Nova Arquitectura puolestaan nimellä Pukkila Color. Pukkilan pitkästä ja arvokkaasta historiasta kumpuavilla nimillä halutaan kunnioittaa ja juhlistaa yrityksen pitkää historiaa ja ikonisia tuotesarjoja.

 Alta voit tutustua juhlavuoden sarjoihin. Vuoden 2024 aikana Pukkilan merkkipaalua juhlistetaan monella tavalla, joten pysy kuulolla.

Pukkila 150-juhlavuotissarjat

Perustamisvuosi: 1874
Tehtaat: Italia, Espanja, Portugali ja Turkki
Tuotetakuu: Laattapisteen takuu
Tuotereklamaatiotuki: Laattapiste
Varaosien saatavuus: Laattapisteen myymälät
Hyväksyntäasiakirjat ja hyväksynnät: Tuotekohtaisia, valikoimista löytyy tyyppihyväksyttyjä ja Suomen rakennusmääräykset täyttäviä tuotteita.

Pukkilan tuotesarjat

Pukkilan historia

Pukkilan historia

Tutustu Pukkilan pitkään ja värikkääseen historiaan.
Lue lisää

Pukkila on täällä!

Pukkila.com -verkkosivujen uuden kodin löydät nyt Laattapisteen verkkosivuilta. Pukkilan tuotteisiin voit tutustua Laattapisteen verkkosivuilla.

Lue lisää

Varaa aika Etsi myymälä