Pääkuva

Tykkimäki Resortin Laawuista avautuu kaunis järvimaisema. 

Tykkimäki Resort

11.04.2023

Kouvolassa sijaitseva Tykkimäki Resort on uusi kotimaan matkailun helmi, jonka palvelutarjonta sisältää erilaisten aktiviteettien lisäksi tasokkaita huvila- ja mökkimajoituksia. Alueen majoitusvaihtoehtojen joukosta löytyvät myös modernit ja tunnelmalliset Glamping Laawut, jotka on suunniteltu erityisesti pariskunnille.

Laawujen pintamateriaaleissa on hyödynnetty Laattapisteen Vinyl Locking Comfort -sarjan vinyylejä. Vinyylit sopivat loistavasti majoituskohteiden kaltaisiin tiloihin, sillä ne ovat kestäviä ja helppoja pitää puhtaita. Tämän lisäksi vinyylit vaimentavat tehokkaasti askelääniä. Työmaavaiheessa vinyylien liimaton asennus helpottaa työmaan arkea ja ennen kaikkea nopeuttaa asennusprosessia. 

Mikä tärkeintä, tuotteet kestävät myös katseita, mikä on luonnollisesti eriarvoisen tärkeää tasokkaassa majoituskohteessa.

Resortilla majoittuvat voivat bongata Laattapisteen tuotteita myös kirjautuessaan sisään, sillä alueen rakennuksissa on hyödynnetty LPC-Romance ja LPC-Cool -sarjojen laattoja. Pintamateriaalien lisäksi Laattapiste toimitti alueelle seinä-wc:tä.

Projektin tyyppi:
  • Hotellit ja Ravintolat
Sijainti: Kouvola
Rakennustyyppi: Majoitusliike
Rakennusvuosi: 2022
Kuva 1

Modernit Glamping majoituskohteet tarjoavat pariskunnille harmonisen pakopaikan.

Kuva 2

Tykkimäki Resortilla hyödynnettiin moderneja ja toimivia seinä-wc -paketteja.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä