Pääkuva_2360x1180px

Deliberi-ravintola

Pukkila sai kunnian olla mukana toteuttamassa uutta Deliberi-ravintolaa Kauppakeskus Iso-Omenaan. Deliberi on kotimainen deli-ravintolaketju, joka omien sanojensa mukaan tuo “mielitekoja maailmalta suomalaisten sydämiin”. Ravintolaketjun jokainen ravintola on oma persoonansa, joka tarjoaa inspiroivan paikan pysähtyä nauttimaan elämästä.

Sisustus on tärkeä osa Deliberi-ravintolakokemusta ja yksi yrittäjäperheen tärkeimmistä intohimoista sekä panostuksen kohteista. Jokaisen Deliberi-ravintolan sisustukseen pyritään tuomaan aistikkuutta, omaleimaisuutta ja inspiroivuutta.

Projektin tyyppi:
  • Hotellit ja Ravintolat
Sijainti: Espoo
Rakennustyyppi: Ravintola
Suunnittelija: Jaana Ekman, Visionary Design Partners

Pirteää eksoottisuutta värikkäillä seinälaatoilla

Ravintolan seinälaatoiksi valikoitui New Zellige -tuotesarjamme turkoosinsävyiset Jade-laatat, joka täydentää upeasti ravintolan eksoottista, kansainvälistä tunnelmaa.

New Zellige -sarjan laatat ovat kiiltävälasitteisia seinälaattoja, joita on saatavilla yhdeksässä eri värissä ja kolmessa koossa. Laattojen reunat ja pinnat ovat aavistuksen aaltoilevat ja sävyt vaihtelevat eläväisesti laatan värin sisällä, mikä tekee laatoista käsintehdyn oloisia. New Zellige -laattasarjasta löytyy erilaisia muotoja, jotka tarjoavat erilaisia ladontamahdollisuuksia mielenkiintoisten kuvioiden luomiseksi.

Pikkukuva_1
Pikkukuva_2
Pikkukuva_3

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä