Pääkuva_2360x1180px

Story-ravintola

Story-ravintolat tarjoavat mutkattomaan nautiskeluun nojaavia ravintolakokemuksia illallisten, lounaiden ja brunssien muodossa. Ravintolat sijaitsevat Helsingissä Kauppahallissa ja Kampin ostoskeskuksessa.

Kampin ravintolan sisustus on lämminhenkinen ja kutsuva. Sisustuksen värit ovat luonnollisia ja murrettuja: ruskean ja vihreän sävyjä, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin. Tilan yksityiskohdat, värimaailma ja valaistus luovat harmonisen ja houkuttelevan ympäristön. Sisustuksen on suunnitellut Studio Joanna Laajisto.

Ravintolan lattia on laatoitettu kestävillä ja laadukkailla Pukkila Natura-sarjan 10x10-laatoilla. Laatat ovat lasittamattomia porcellanatoja ja sopivat erinomaisesti julkisten tilojen lattiamateriaaliksi. Sarjan laaja väri- ja kokovalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisten ladontojen ideoimiselle. Story-ravintolan lattialaatoiksi valittiin sarjan värikartasta viisi toisiinsa sointuvaa väriä: musta, tiilenpunainen, sitruunankeltainen, vihreä ja roosa. Laatoilla luotiin persoonallinen diagonaaliin raidalliseksi laatoitettu lattia, joka kiinnittää katseen ravintolaan astuttaessa.

Projektin tyyppi:
  • Hotellit ja Ravintolat
Sijainti: Helsinki
Rakennustyyppi: Ravintola
Suunnittelija: Studio Joanna Laajisto
Pikkukuva_1

Ravintolaan haluttiin lämminhenkinen ja kutsuva tunnelma.

Pikkukuva_2

Pukkilan Natura-sarjan laajan värivalikoiman ansiosta sillä voidaan luoda lukemattomia erilaisia ladontoja. 

Pikkukuva_3

Murretut värit saavat retrofiilistä ravintolaan.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä