Pääkuva(2)

Henkilökunnan tilat saivat uuden ja trendikkään ilmeen. 

Tribedon toimitilat Helsingissä

31.01.2024
Tribedo Oy:n toimitilat Helsingissä saivat uuden ja upean ilmeen.

Gebhardinaukiolla sijaitsevan kiinteistön tilat saivat arvoisensa kasvojenkohotuksen. Uuden ilmeen lisäksi tiloissa huomioitiin esteettömyys ja arjen sujuvuus. Tilat sijaitsevat maan alla ja sen vuoksi niihin haluttiin tuoda luontosävyjä ja -fiilistä. Aikaisemmin tilat toimivat konesaleina ja mittavan uudistuksen myötä niiden käyttötarkoitus muuttui täysin.  Käytännön tasolla tilat rakennettiin kokonaan uudestaan. 

OP Ryhmän kumppanina toimivan Tribedon Helsingissä sijaitsevien toimitilojen wc-tilat uudistettiin palvelemaan henkilöstön tarpeita. Unisex-wc-tilojen lisäksi tämä tarkoitti esimerkiksi seesteisen ja trendikkään visuaalisen ilmeen luomista.

Suunnittelija sai inspiraation tilojen tyyliin ja tunnelmaan vierailtuaan toisen yrityksen tiloissa. Aluksi taustalla oli häilyvä ajatus vihertävästä värimaailmasta ja esimerkiksi laattojen muodosta. Vihertävä värimaailma ja valittujen laattojen muoto ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä, mutta kokonaisuus on samalla harmoninen ja rauhallinen.

Kohteessa hyödynnettiin Pukkila Europe -sarjan eri kokoisia laattoja, sekä LPC Casa -sarjan kaakeleita. Laattatuotteiden lisäksi saman katon alta kohteeseen löytyivät Grohen hanaratkaisut, Laufenin allas- ja seinä-wc-ratkaisut, sekä Dansanin peilit

Projektin aikataulu oli tiukka ja vierailu Laattapiste-Pukkilan myymälässä oli juuri oikea keinoa saada hanke hyvään vauhtiin. Projektin sujuvaa etenemistä helpottivat myös kohteesta luodut 3D-kuvat. Kohteen suunnittelijalle Laattapiste-Pukkilan tuotteet olivat ennestään tuttuja yksityiselämän projekteista, sekä työelämästä ja kokemukset olivat valmiiksi positiivisia.

Kaikki projektiin osallistuneet voivat olla lopputulokseen tyytyväisiä, sillä valmiit tilat ovat keränneet käyttäjiltä pelkästään positiivista palautetta.

Projektin tyyppi:
  • Liike- ja toimistorakentaminen
Sijainti: Helsinki
Rakennustyyppi: Liike- ja toimistorakennus
Suunnittelija: Irene Koukku
"Myymälävierailun jälkeen oli helpottunut olo."
Irene Koukku Tilasuunnittelija / sisustusarkkitehti
Kuva 1

Tiloissa huomioitiin myös esteettömyys. 

Kuva 2

Oikeilla tuotteilla myös kompaktit tilat saatiin toimiviksi. 

Kuva 3

Yhteensopivat tuotteet löytyivät näppärästi Laattapiste-Pukkilan valikoimasta.

Kuva 4

Suuret peilit tuovat tiloihin trendikästä ilmettä.

Kuva 5

Kohteessa uusittiin myös sosiaalitiloja ja siellä hyödynnettiin samoja laattoja.

Kuva 6

Kohteen laatoissa on kauniita yksityiskohtia.

Kuva 7

Suunnittelun tueksi kohdetta varten luotiin 3D-havainnekuvia.

Kuva 8

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä