Laattapiste Helsinki on avattu

Olemme avanneet uuden myymälän Helsinkiin. Tule Bulevardille tutustumaan myymälään ja ihastumaan trendikkäisiin tuotteisiin.
Pääkuva

Laattapiste-Pukkila on näyttävästi esillä Helsingin keskustan katukuvassa, sillä uusi myymälämme on avattu Bulevardin ja Erottajan kulmaan. Helsingin myymälä palvelee ma-pe 10-18.

Uudesta myymälästämme löydät inspiraatiota ja tuotteet niin suuriin, kuin pieniin projekteihin. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät keraamisten laattojen lisäksi vinyylejä, tekstiilimattoja ja -laattoja, sekä kaiken kylpyhuoneen kalustukseen ja sisustukseen. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi saman katon alta saat ammattilaisen neuvot ja vinkit remontin onnistuneeseen toteutukseen.

Saman katon alta löydät luonnollisesti myös Pukkilan ikoniset laattasarjat. Vuoden 2024 aikana juhlistamme uuden myymälän lisäksi Pukkilan 150 vuotta kestänyttä matkaa. Tuoreesta myymälästämme löydät myös reilusti tarjouksia, kuten toukokuun loppuun asti kestävät kylpyhuonekalusteiden tarjoukset, Kuukauden Designtarjoukset ja hurjat laattatarjouksemme

Kesän eri projektit saat lentävään lähtöön kun varaat ajan myymälään.

Helsingin myymälä kartalla

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä