LPC Pastelli

Pastelli-sarjan inspiraation lähteenä on ollut vanhat liituvärit. Kauniin syvän liitumaiset mattasävyt sopivat moderniin sekä vanhaa kunnioittavaan sisustukseen. Perinteisten mosaiikkikokojen rinnalle on tuotu uusi hauska koko 1,25x3,75 cm sekä klassikko hexagon eli kuusikulmainen laatta. Sarjassa on myös saatavana erilaisia valmiita kuvioladonta- vaihtoehtoja , joihin voit itse valita mieleiset värit sarjassa saatavana olevista väreistä. Pieni koko mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa seinä- ja lattiapinnoilla, soveltuu myös kaareville pinnoille kuten pilareihin ja tiskeihin. Hyvän teknisen suorituskyvyn ansiosta sarjan laattoja voidaan käyttää kodin tilojen lisäksi myös julkitilarakentamisen kohteissa. Pastelli-laattojen koko elinkaaren kestävä antibakteerisuus ominaisuus eliminoi bakteerit laatan pinnalta 24 tunnissa, myös pimeässä. Tämä loistava innovaatio tekee niin kodeista kuin julkisista tiloista turvallisempia ja hygieenisempiä.

Innovaatiot
Uuden sukupolven antibakteerisessa laatassa on koko laatan elinkaaren kestävä antibakteerinen ominaisuus. Antibakteerisuus ominaisuus eliminoi bakteerit 97-99 % laatan pinnalta 24 tunnissa, myös pimeässä. Tämä ominaisuus saadaan aikaan laatan normaalissa tuotantoprosessissa eikä se vaikuta laatan ulkonäköön tai sen teknisiin ominaisuuksiin.
Hygieenisyys
Laatan antibakteerisuus ominaisuus eliminoi bakteerit laatan pinnalta. Laatan pinta hajottaa pahaa hajua aiheuttavat molekyylit.
Ekologisuus
Antibakteerinen laatta hajottaa likaa ja tämä tekee pinnasta helpommin puhdistettavan. Tämä puolestaan vähentää käytettävien kemiallisten pesuaineiden määrää.
Tyylisuuntaus
Retro
Projektikohde
Oppilaitokset ja päiväkodit, Kylpylät ja uima-altaat, Hotellit ja ravintolat, Kuluttajakohteet
Tilat
Kylpyhuone, WC, Keittiö, Uima-allastilat, Eteiset ja tuulikaapit, Kahvilat ja ravintolat, Liiketilat

Sarjan tuotteet

Varaa aika Etsi myymälä