Asuntomessut

Suomen asuntomessut on järjestetty vuosittain eri paikkakunnilla vuodesta 1970 lähtien. Tutustu alla kohteisiin, joissa tuotteitamme on ollut esillä pitkin eri messuja ja paikkakuntia.

Asuntomessujen nettisivuilta löydät liput, kartan, ajo-ohjeet ja muun tarpeellisen tiedon messuja varten.

Pääkuva

Loviisan asuntomessut 2023

Vuoden 2023 Asuntomessut järjestetään Loviisassa ja alue rakentuu idyllisesti meren äärelle. Voit bongata Laattapisteen tuotteita useasta upeasta messutalosta. Laattojen lisäksi suunnittelijat ja rakentajat ovat luottaneet myös muihin tuotteisiimme, kuten LVI-tuotteisiin ja ammeisiin.

Villa Havu

Omalla rannalla kruunatulla tontilla sijaitsevan hirsitalon arkkitehtuuri ja sisustus tekevät välittömästi vaikutuksen. Tilavan ja tyylikkään päärakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu erillinen saunarakennus. Villan päärakennuksessa on hyödynnetty LPC Granity Air ja LPC Glamour GLM -sarjojen laattoja. Erillisessä saunarakennuksessa puolestaan on hyödynnetty LPC Temple ja LPC REV -sarjojen tuotteita. 

Päärakennuksen Spa-osastolta löydät myös Baltecon huipputyylikkään ammeen, minkä lisäksi kohteessa päädyttiin käyttämään AXOR:n hanoja ja suihkuja, joiden avulla kokonaisuus huokuu arjen luksusta. 

Suunnittelija: Laura Seppänen

Spa yleiskuva

Villa Havun päärakennuksen ylellinen Spa-osasto.

Ylesikuva

Spa-osastolle lisää luksusta tuo Baltecon amme.

Spa_hanat

Päärakennuksen Spa-osastolla luotettiin AXOR:n huipputuotteisiin.

Spa amme

Tyylikäs kokonaisuus takaa loistavat tilat rentoutumiseen. 

Yleiskuva

Saunarakennuksesta avautuuu upea näkymä.

Saunarakennus kylppäri

Tyylikkäissä suihkutiloissa on hyödynnetty näyttäviä LPC REV -sarjan laattoja.

Saunarakennus suihkutila

Tiloissa hyödynnetyt 120x120 ja 60x120 kokoiset LPC REV ja LPC Temple -sarjojen laatat tekevät tiloista näyttävät, mutta ne ovat myös käytännöllisiä. 

Saunarakennus sauna

Saunarakennuksen holvimaisuus ja näyttävyys korostuu kiitos tilassa käytettyjen laattojen suuren koon. 

Saunarakennus suihkut

Kokonaisuuden kruunaavat AXOR:n huipputyylikkkäät suihkut

Regaalienranta

Regaalienrannan wc-tiloissa ja kohteen erityisen näyttävässä takassa on hyödynnetty Pukkilan Stone Age -sarjan laattoja. Valmiiksi kookas ja tilaa hallitseva takkaratkaisu nousee entistä vaikuttavammin esille, kun se on päällystetty keraamisilla laatoilla. Takan pinnassa on hyödynetty Stone Age -sarjasta Greigen sävyisiä laattoja. Saunan lattiassa on käytetty tummempaa Anthracite-sävyä, ja talon lattiapinnoissa Greige-sävyä.

Hyödyntämällä saman sarjan laattoja kohteeseen on luotu yhtenäinen ja harmoninen tunnelma. Huipputyylikäs lopputulos puhuu puolestaan ja se hurmaa taatusti messuvieraat kesän aikana.

Kylppäri

Regaalienrannassa hyödynnettiin Pukkilan Stone Age -sarjan laattaa Greigen sävyisenä.

Rappuset

Myäs kohteen rappusissa on hyödynnetty laattoja.

Kylppäri 2

Kokonaisuus on moderni ja seesteinen.

Villa Sten

Villa Stenissä on hyödynnetty LPC Aventura -sarjan upeaa ja näyttävää Brazil-laattaa.

Kuningattarenhelmi

Loviisan Kuningattarenhelmeen on toimitettu Baltecon Wega-sarjan amme, joka tuo kohteen arjen luksusta.

 

Naantalin asuntomessut 2022

Kesän Asuntomessut järjestettiin heinä-elokuussa Lounatuulen messualueella Naantalissa. Lounatuuleen rakennettiin 35 messutaloa. Pukkilan Naantali-malliston laattoja on peräti kymmenessä kodissa ja Pukkila oli päänäytteilleasettajana Talo Pukkilassa, messukohteessa nro 12.

Naantalin asuntomessualue Lounatuuli sijaitsee Luonnonmaan saarella, noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Luonnonmaalla sijaitsee myös Suomen tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta. 

- Lounatuulen alueella yhdistyy merellinen luonto ja metsäinen kallioluonto. Nämä elementit toistuvat myös Naantali-mallistossamme, Pukkilan toimitusjohtaja Tero Kemppainen kertoo.

Lounatuulen asuntomessualueen teemoja olivat muun muassa luonnon kunnioitus ja aurinkoenergia. Rakentajia pyydettiin huomioimaan alkuperäisiä maastonmuotoja ja säilyttämään kasvillisuutta mahdollisuuksien mukaan – erityisesti puita pyrittiin säästämään mahdollisimman paljon.

Asuntomessualueen suunnittelija, kaavoitusarkkitehti Oscu Uurasmaa, on ottanut saaristoluonnon ja kalliomaaston upeasti huomioon työssään: kadut kiemurtelevat kallioita väistellen ja kunnallistekniikkaa on rakennettu luontoa varoen. Alueen oma aurinkovoimala ja älymuuntamo tuottavat sähköä messukoteihin, joten Naantalin auringon antaessa parastaan asuntomessualueen aurinkopaneelien sähköntuotto voi olla jopa kulutusta suurempaa.

- Asuntomessujen arvot ja teemat näkyvät myös Naantali-mallistossamme. Keraamisten laattojen valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja, jotka sopivat esimerkiksi Joutsenmerkkirakentamiseen / kestävän kehityksen mukaiseen rakentamiseen, toimitusjohtaja Kemppainen sanoo.

Naantalin asuntomessujen kohteisiin voi tutustua tarkemmin Asuntomessujen sivuilta virtuaalisesti!

Koti Onni, kohdenumerot 1 ja 2

Naantalin Vuokratalojen rivitalokohteen laatat ovat Pukkilan tuotesarjoista Landstone ja Newcon. Landstone-seinälaatoissa on kaunis vaihtelevakuvioinen kivimäinen pinta. 

Rakennuttaja: Naantalin Vuokratalot Oy

Sisustussuunnittelija: Veke

Kuva1

Seinälaattoina Pukkila Landstone 20x40 cm Anthracite & White ja lattialaattana Landstone 10x10 cm Anthracite

Kuva2
Kuva3
Kuva4
Kuva5
Kuva1

Eteisen lattialaatta: Pukkila Newcon Dark Grey 30x60 cm

Kuva2
Kuva3

Kodinhoitohuoneen lattialaatta: Pukkila Landstone Anthracite 10x10 cm

Kuva1

Kylpyhuoneen seinälaattoina Pukkila Landstone 20x40 cm Anthracite & White ja lattialaattana Landstonen 10x10 cm Anthracite

Kuva2
Kuva3
Kuva4

Hirsi-Kastelli Aisti, kohdenumero 7

Hirsi-Kastelli Aistin eteisen, kodinhoitohuoneen, pukeutumishuoneen ja wc:n lattialaataksi valittiin Pukkilan Europe-sarjan White koossa 30×60. Yhtenäinen ilme syntyy, kun sama laatta jatkuu tilasta toiseen. Kylpyhuoneen ja wc:n lattialaattana on tuttu Pukkilan kuusikulmainen Natura ja seinissä valkoinen himmeälasitteinen 20×40 cm laatta.

Kastelli Kultaranta, kohdenumero 11

Kastelli Kultarannan tyylikäs ja yhtenäinen sisustus on tehty Pukkilan Deep-sarjan Sugar-laatoilla. Laatoissa on hillitty terrazzomainen kuviointi ja värit ovat pehmeän luonnolliset.

Kuva1

Eteiskäytävän laatta: Pukkila Deep Sugar 60x60 cm

Kuva2
Kuva3
Kuva4
Kuva5
Kuva1

Kodinhoitohuoneen lattiassa Pukkila Deep Sugar 60x60 cm ja seinässä Pukkila Miniworx White 5x20 cm.

Kuva2
Kuva3

Saunan suihkutilan seinä- ja lattialaatat: Pukkila Deep Sugar 60x60 cm

Kuva4
Kuva5
Kuva6

Seinä- ja lattialaatat: Pukkila Deep Sugar 60x60 cm

Talo Pukkila, kohdenumero 12

Lounatuulen asuntomessualueelle rakennettu Talo Pukkila on puurakenteinen, atrium-mallinen, yksitasoinen ja kustannustehokas koti, joka soveltuu niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Talon sisääntulo on täysin esteetön: portaiden sijaan taloon kuljetaan luiskaa pitkin. Talo Pukkilan sisustussuunnittelusta on vastannut Pukkilan Satu Englund. Talon kestävissä pintamateriaaleissa kohtaavat luonto ja luksus.

Talo Pukkilan rakennuttaja Matias Ojala halusi avovaimonsa kanssa toimivan kodin kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Toiveena oli suuri saunatila ja toiminnallisesti tehokas keittiö. Ojala teki unelmatalonsa luonnokset itse, ja arkkitehti Nina Helin viimeisteli työn piirtämällä suunnitelmat valmiiksi.

– Halusimme rakennuttaa talon, joka kestää aikaa. Siksi kiinnitimme erityistä huomiota pintamateriaalien valintaan. Keraaminen laatta on klassinen materiaali, Ojala sanoo.

Pukkilan Satu Englund lähti toteuttamaan sisustussuunnittelua rakennuttajapariskunnan toiveiden pohjalta.

– Talo Pukkilan kaunis atriumpiha antoi mahdollisuuden korostaa sisä- ja ulkotilojen välistä suhdetta ja jatkumoa. Halusin näyttää, miten kauniisti eriluonteisia tiloja voi yhdistää toisiinsa, Englund kertoo.

Englundia inspiroi Naantalin Asuntomessualueen upea merellinen luonto, Talo Pukkilaa ympäröivä mäntymetsä ja Luonnonmaalla sijaitseva Tamminiemen luonnonsuojelualue, jossa on nimensä mukaisesti runsaasti upeita tammia.

– Valitsin Talo Pukkilan kuivien tilojen lattioihin tammilankkua muistuttavaa Megeve-tuotesarjan Rovere 20×120 laatan. Koska halusin ”tammilankkua” myös terasille, valitsin ulkotiloihin samasta sarjasta ulkotiloihin sopivan, R11-liukastumisenestoluokittellun version. Tätä tammiterassia ei tarvitse keväisin öljytä. Keraaminen laatta on paitsi kestävä myös ekologinen vaihtoehto ulkotiloihin, Englund muistuttaa.

Englundin luoma kokonaisuus heijastelee myös kuuluisaa Naantalin aurinkoa.

– Halusin Talo Pukkilaan myös ripauksen luksusta. Syvän musta Golden Pure -laatta sopii kalliomaisemaan upeasti – laatassa kimmeltävä kulta tuo mieleen auringonlaskun säteet.

Rakennustapaohjeet ennakoivat tulevaa

Naantalin Lounatuulen asuntomessualueen teemoja ovat muun muassa luonnon kunnioitus ja aurinkoenergia. Teemat heijastuivat myös rakennustapaohjeisiin, joissa suositeltiin saaristohenkistä, energiatehokasta rakentamista. Huomioon tuli ottaa myös tulevaisuuden tarpeet – talon teknisiin tiloihin täytyi jättää riittävästi tilaa akuille ja muille vastaaville järjestelmille. Myös jälkikäteen mahdollisesti kiinnitettävät aurinkopaneelit oli hyvä huomioida rakentamisessa.

Talo Pukkilassa energiatehokkuus on otettu hyvin huomioon. Lämmityslähteenä on VILP eli vesi-ilmalämpöpumppu, talon sähkölaitteet on pyritty hankkimaan A-energialuokan laitteina, rakennuksen ulkovaipan tiiviyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, yläpohjan eristemäärää on hieman lisätty ja talossa on vain led-valaisimia. Talossa on myös edistyneitä teknisiä ratkaisuja – taloautomaatio seuraa lämpimän veden kulutusta, ohjaa ilmanvaihtoa ja lämmitystä ja reagoi poikkeamiin tarvittaessa.

Talo Pukkilassa lähes kaikki lattiapinnat ovat keraamista laattaa. Laatta valittiin pintamateriaaliksi sen ympäristöystävällisyyden, helppohoitoisuuden ja kestävyyden vuoksi. Laatta säilyy kauniina ja muuttumattomana vuosikymmenet ja on erinomainen pintamateriaali vähähiiliseen rakentamiseen.

Keittiön, olohuoneen, käytävän ja lastenhuoneiden lattialaattana on Megeve-sarjan Rovere, joka muistuttaa tammensävyistä aitoa puulattiaa. Laatta on täysin huoltovapaa, eikä sen naarmuuntumisesta tarvitse välittää – laatta kestää elämisen menon ja meiningin. Toinen laatta, jota on käytetty runsaasti kodin eri tiloissa wc:stä kotispahan, on Golden Pure -sarjan musta marmorikuvioinen Saint Laurent, jonka suonikuvioissa välkehtii kulta. Ylellistä ja yllätyksellistä!

Talo Pukkilassa vierailevan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota olohuoneen laatoitettuun takaseinään, jossa loistaa Saint Laurent koossa 120x120 cm, sekä makuuhuoneen takaseinän upeaan The Wild Spirit Tiger Gold 80x180 -kuviolaattaan, jonka on suunnitellut Roberto Cavalli.

Sisä- ja ulkotilat yhdistyvät toisiinsa Megeve-sarjan tammensävyisellä Rovere-laatalla, joka sointuu kauniisti ympäröivään luontoon. Sisäänkäynnin luiska on laatoitettu R11-pinnalla varustetulla Rovere-laatalla.

Sauna from Finland ry:n asiantuntijaraati valitsi Naantalin Asuntomessujen elämyksellisimmät saunat ja Talo Pukkilan sauna valittiin neljän parhaimman joukkoon! Sauna from Finland on 200 sauna-alan yrityksen verkosto, joka kouluttaa kansainvälisesti saunapalveluntarjoajia laadukkaan saunaelämyksen rakentamisessa sekä vauhdittaa ja markkinoi jäsenyritystensä suomalaiseen saunaan liittyviä ideoita. Asuntomessujen saunojen arvioinnin pohjana käytettiin Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukriteeristöä.

Talo Pukkilan saunan on suunnitellut ja rakentanut Matias Ojala Lunawoodin lämpöpuusta.

Talon sisustus on toteutettu seuraavien yhteistyökumppaneiden kanssa:

- Astiat ja valaisimet: Aarikka

- Kalusteet: Kaani

- Tekstiilit: Maricken

- Lelut, pelit ja vaatteet lastenhuoneissa: Martinex

- Lasiastiat ja -valaisimet: Paratiisipaja

- Kasvit: Pasadena

Arkkitehti:  Bellarc Oy, Nina Helin

Sisustussuunnittelija: Pukkila, Satu Englund 

Rakennuttaja: Matias Ojala

Kuva1

Olohuoneen takaseinä näkyy kutsuvana suoraan pääovelle: suuri Golden Pure -laatta on kuin taideteos. Tammilankulta näyttävä keraaminen laatta on hyvä aisapari luksuslaatoille ja -huonekaluille.

Kuva2

Olohuoneen lattialaattana Pukkila Megeve Rovere 20x120 cm ja takaseinän laattana Pukkila Golden Pure Saint Laurent 120x120 cm

Kuva3
Kuva4
Kuva1

Tyylikkäässä ja selkeälinjaisessa keittiössä toistuu olohuoneen muu värimaailma. Sekä hanassa että välitilan laatan suonikuvioissa loistelee kulta.

Kuva2

Keittiön välitilan laatta: Pukkila Golden Pure Saint Laurent 60x60 cm

Kuva3
Kuva4

Keittiön lattialaatta: Pukkila Megeve Rovere 20x120 cm

Kuva5
Kuva4

Päämakuuhuone on ylellinen ja uskalias. Roberto Cavallin The Wild Spirit -sarjan upea laatta käy taideteoksesta.

Kuva1

Talo Pukkilaan valittu tapettimallisto on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Makuuhuoneiden värimaailmassa toistuu ympäröivän luonnon sävyt. Pojan huoneessa on männyn vihreää, tytön huoneessa on murrettua roosaa.

Kuva2

Makuuhuoneiden lattialaatta: Pukkila Megeve Rovere 20x120 cm

Kuva3
Kuva5

Upea, huoltovapaa tammilankkua muistuttava keraaminen laatta on Pukkila Megeve -tuotesarjasta. Sarjan tuotteita voi käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

Kuva6

Lattialaatta talon sisäänkäynnin liuskassa: Pukkila Megeve Rovere 20x120 cm karhennettu

Kuva1

Talo Pukkilan helmi on ylellinen kotispa, jossa kimaltelevat loistokkaat Saint Laurent -laatat.

Kuva3
Kuva4
Kuva5
Kuva6
Kuva1

Kodinhoitohuoneessa pitää olla luksusta! Sitä tuovat Pukkilan Golden Pure - ja Metal Design -sarjojen laatat

Kuva3
Kuva4
Kuva5

Neljäs Tiira, kohdenumero 20

Pukkilan Ease-sarjan Greige-laatat on valittu messukohteen Neljäs Tiira laatoiksi. 80×80 ja 120×120 kokoiset laatat löytyvät kodin wc- ja kylpyhuone/saunatiloista. Ease-tuotesarjan laattojen kuviointi jäljittelee kalkkikiven vaihtelevakuvioista pintaa. Kuviot ovat hillittyjä ja laatoitettu lopputulos on kauniin kirjava. Kohteen sisustuksen on suunnitellut Päivi Kaivola, Sisustamo.

Kodin alakerrassa on toimisto, jonka laatat ovat Golden Pure -tuotesarjan kauniit harmaanruskeat marmorikuvioiset Oxford Grey -laatat. 

Arkkitehti: Bellarc, Nina Helin

Sisustussuunnittelija: Sisustustoimisto Päivi Kaivola

Rakennusliike: Treeva Oy

Kuva1

Seinä- ja lattialaattana Pukkila Ease Greige 80x80 cm ja 120x120 cm

Kuva2
Kuva3
Kuva4

Wc:n seinälaattana Pukkila Golden Pure Oxford Grey 60x120 cm kiiltävä ja lattialaattana 60x60 matta

Kuva5
Kuva6
Kuva1

Seinä- ja lattialaattana Pukkila Ease Greige 80x80 cm ja 120x120 cm

Kuva2
Kuva3
Kuva4
Kuva5

Rauhalanrinne, kohdenumero 23

Rauhalanrinteen messukodissa on käytetty runsaasti keraamisia laattoja. Laatat ovat Pukkilan tuotesarjoista Beton Design ja Metal Design. Beton Design -laatoissa on vivahteikas betonikuviointi ja laattojen värit ovat kauniin murretut ja Metal Design -sarjan laatat ovat puolestaan upean metallinhohtoisia.

Arkkitehti: Arkkitehtuuritoimisto Ulvinen Jukka

Chalet Pihla, kohdenumero 25

Chalet Pihlan laatat ovat tuotesarjasta Pukkila Ease ja väreinä Extrawhite ja Sand. Easen laatoissa on hillitty kalkkikiven pintaa jäljittelevä kuviointi. Laatoituksissa on käytetty vaihtelevasti kokoja 60×60, 30×60 ja 5×5.

Kuva1

Saunan suihkutilan seinä- ja lattialaattana Pukkila Ease Extrawhite 60x60 cm

Kuva2
Kuva3
Kuva4
Kuva1

Kylpyhuoneen lattia- ja seinälaatta: Pukkila Ease

Kuva2
Kuva3

Lounatuulen Metsä ja Ateljée, kohdenumerot 32a ja 32b

Rivitalokohde Lounatuulen Metsän ja Ateljéen kylpyhuoneet ja wc:t on laatoitettu Pukkilan Harmony Arquitectos, Valkoinen ja Natura -tuotesarjojen laatoilla.

Rakennuttaja: TA-Rakennuttaja Oy

Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Rakennusliike: Priima-Yhtiöt

Lounatuulen Löyly, kohdenumero 33

Lounatuulen Löyly on koko rivitalon asukkaiden yhteinen sauna, johon pääsee nauttimaan puusaunan pehmeistä löylyistä. Kohteeseen valittiin Pukkilan Blackboard ja Urban Stone -sarjoista luonnollisen kivimäisiä laattoja.

Rakennuttaja: TA-Rakennuttaja Oy

Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Lounatuulenlöyly_kuva1_2360x2360px

Pukeutumistilan lattiassa Pukkila Blackboard -sarjan Ash 30x60 cm

Lounatuulenlöyly_kuva5_2360x2360px

Seinälaatta sarjasta Pukkila Urban Stone & lattialaatta sarjasta Pukkila Blackboard

Lounatuulenlöyly_kuva6_2360x2360px

Wc:n lattialaattana Pukkila Blackboard Ash ja seinälaattana Pukkila Urban Stone Greige

Lohjan asuntomessut 2021

Pukkila, Grohe ja Unidrain esittelivät Asuntomessujen Rakenna, remontoi & sisusta -alueella sijaitsevassa messukontissa kaksi tyylikästä kylpyhuonekokonaisuutta: skandinaavisen pelkistetyn ja runsaan ylellisen.

Pukkilan upeat uudet tuotesarjat Golden Pure ja Ease olivat näyttävästi esillä kylpyhuonekokonaisuuksissa: Golden Pure -sarjan yönsininen, loistokas Sodalite ja Ease-sarjan hillitty, skandinaaviseen sisustukseen sopiva Extrawhite pääsivät oikeuksiinsa messuosastolla.

Puhutteleeko sinua runsaan ylellinen kylpyhuonekokonaisuus, jossa Sodalite-laatta, Grohen Warm Sunset -väriset suihkut ja hanat sekä Unidrainin kuparinväriset linjalattiakaivot ja Reframe-malliston kylpyhuonetarvikkeet luovat ylellisen kokonaisuuden? Vai oletko ennemminkin pelkistetyn skandinaavisen sisustuksen ystävä, jonka luominen onnistuu Easen kivikuvioisilla laatoilla, Grohen teräksenvärisillä - Supersteel -hanoilla ja Unidrainin linjakaivoilla ja kylpyhuonetarvikkeilla - kaikki sävy sävyyn. 

Messukohteisiin voit tutustua tarkemmin virtuaalimessuilla!

Veistos, kohdenumero 4

Kastellin Veistos-kodissa sisustus oli hyvin rauhallinen ja harmoninen. Pukkilan Deep-sarjan laattojen pehmeän luonnollinen terrazomainen kuviointi sointuu kauniisti yhteen muun kodin hillittyyn värimaailmaan. 

Arkkitehti: arkTimlin Oy

Sisustussuunnittelija: Kastelli-Talot Oy

Veistos_kuva2_2360x2360px

Suihkutilan laatat ovat sarjasta Pukkila Deep

Veistos_kuva3_2360x2360px

Kodinhoitohuoneen lattialaattana Pukkila Deep Sugar 60x60 cm ja välitilassa Pukkila Country Blanco 6,5x20

Plazia Järven Sydän, kohdenumero 6

Kastellin Plazia-kotiin pohjautuvassa Plazia Järven Sydän-kohteessa haluttiin panostaa perheen yhteisiin tiloihin. Pukkilan Marble Boutique Fior Di Bosco -suurlaatta istuu kauniisti tummaan avokeittiöön ja siitä aukevaan olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Kiiltävä lattialaatta kauniilla marmorikuvioinnilla tuo tilaan ylellisen ilmeen.

Pukkilan Italian Icon -sarjasta löytyi kodin kylpyhuoneeseen luonnollista kiveä muistuttavat laatat seiniin. Lisäksi Pukkilan kalanruotoladotulla lasi/luonnonkivimosaiikilla luotiin suihkun seinään tehosteraita. Sauna- ja suihkutilan sekä kodinhoitohuoneen lattiaan valittiin rauhallisen vaaleat laatat Newcon-sarjasta.

Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Jaakko Eskelinen Oy

Kuva1

Olohuoneen lattialaatta on poistuneesta sarjasta Pukkila Marble Boutique

Kuva2
Kuva1

Keittiön lattialaatta on poistuneesta sarjasta Pukkila Marble Boutique

Kuva2
Kuva3

Tuusulan asuntomessut 2020

Kesällä 2020 Asuntomessut järjestettiin Tuusulassa, entisellä Helsingin ilmatorjuntarykmentin alueella. Luonnonläheiselle Rykmentinpuiston alueelle rakennettuihin taloihin pääsee kurkistamaan 3.–30.8. Tutustu koteihin ja niiden sisustuksessa käytettyihin tuotteisiin!

Jämerä Salmiakki, kohdenumero 30

Jämerä Salmiakin viihtyisä sisustus on toimiva yhdistelmä puuta ja skandityyliä sekä rohkeita väri- ja materiaaliratkaisuja. Sisustuksessa on nähtävillä myös kiehtovia viitteitä perheen ulkomaanvuosiin.

Jämerä_ kuva1_2360x2360px

LPC Planet -laatoissa on aistikas, mustavalkoinen kuosi. Kuviovaihtoehtoja on kaksi, minkä lisäksi sarjaan kuuluu yksivärisiä laattoja.

Jämerä_kuva2_2360x2360px

Valkoinen peruslaatta sopii mainiosti erikoisempiinkin ladontatyyleihin. Kontrastivärillä tehty saumaus ryhdittää kokonaisuutta. Seinälaatat: LPC P21 Uni Cristal

Jämerä_kuva3_2360x2360px

LPC Planet -laatoilla saa luotua upeita, mattomaisia pintoja. Kuosit ovat sekoitus art deco- ja itämaisvaikutteita.

Jämerä_ kuva5_2360x2360px
Jämerä_ kuva4_2360x2360px
Jämerä_ kuva6_2360x2360px

Kouvolan asuntomessut 2019

Kesällä 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa, Kymijoen ja Talliojan maisemissa. Pioneeripuiston vanhalle kasarmialueelle rakennettuihin taloihin pääsi kurkistamaan 12.7.–11.8. Tutustu koteihin ja niiden sisustuksessa käytettyihin tuotteisiin!

ABC Apsi Apina, kohdenumero 16

ABC Apsi Apina on sisustettu luonnonläheisillä ja harmonisilla väreillä. 

Kuva1

Kodin keittiöön valittiin neutraalin vaaleat sävyt.

Kuva2

Välitilan laattana on LPC Cubica

Kuva3
Kuva4
Kuva5
Kuva6
Kuva1

Saunan suihkutilassa tehostelaattana käytettiin LPC Rocks -sarjan monikokolaattaa, jonka pariksi valittiin suurempi 60x120 cm -koko. Lattiassa saman sarjan mosaiikki.

Kuva2

Wc-tilassa jatkettiin samalla LPC Rocks monikoko -tehostelaatalla, mutta sen pariksi valikoitui valkoinen 30x60 laatta. Lattiassa käytettiin tehosteseinään sopivaa LPC Rocks 60x60 cm -laattaa.

Kuva3

Saunaan tuotiin näyttävyyttä valkoisien lauteiden ja mustien seinien kontrastilla.

ABC Mobiili, kohdenumero 17

ABC Mobiili on värimaailmaltaan modernin skandinaavinen.

Kuva1

Keittiön välitilan laataksi valittiin moniulotteinen LPC Valkoinen Terra Decor -laatta kontrastiksi tummia kalusteita vasten.

Kuva2
Kuva3
Kuva4
Kuva1

Kuusikulmainen LPC Honey lasilaatta pääsee isolla pinnalla oikeuksiinsa pienemmässäkin tilassa. Lattiassa yhteensopiva LPC P21 10x10 cm Preto

Kuva2

Lasimosaiikilla on mielenkiintoinen, kimalteleva pinta.

Kuva3

Samaa LPC Honey lasilaattaa tuotiin myös saunan suihkutilaan tehosteraitana. Muut seinät laatoitettiin LPC Classy 300 -laatalla sävyssä tuhkanharmaa.

Kuva4
Kuva5

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä