Grohe

Grohe on vuonna 1936 perustettu Euroopan suurin vesi- ja suihkutuotteiden valmistaja, jonka innovatiiviset ratkaisut ja tyylikäs muotoilu on palkittu kansainvälisesti jo yli 300 kertaa.
Logo 3
Pääkuva

Laatu, teknologia, muotoilu ja kestävä kehitys

Näihin arvoihin kiteytyy Grohen sitoutuminen poikkeuksellisten korkealaatuisten kokemusten luomiseen. Grohen tuotteissa huippudesign ei ole vain estetiikkaa. Se on osoitus osaamisesta yhdistää laatu kauniiseen muotoiluun ja täydelliseen funktionaalisuuteen.

Korkea laatu varmistetaan vaativissa testiolosuhteissa

Kaikki Grohen tuotteet on valmistettu korkeimmalla mahdollisella laadulla. Jokainen komponentti sekä tuotteiden käyttömukavuus ja muotoilu on hiottu täydelliseksi käymällä tinkimättömästi läpi alan vaativimmat testit. Hanat, suihkut ja termostaatit sekä muut komponentit testataan simuloiden yli 20 vuoden aktiivista käyttöä. Tiukkojen laatuvaatimusten ansiosta Grohe-tuotteiden elinkaari on tutkitusti hämmästyttävän pitkä.

Valmistajan tiedot:

Perustamisvuosi: 1936
Liikevaihto: 1,35 miljardia euroa
Työntekijöiden määrä: n. 6000 
Pääkonttori: Saksa
Tehtaat: Saksa, Portugali ja Thaimaa

Tuotetakuu: 5 / 10 vuotta tuotteesta riippuen
Tuotereklamaatiotuki: Grohe
Varaosasaatavuustakuu: 10 vuotta
Varaosien saatavuus: Laattapiste ja LVI-alan liikkeet
Hyväksyntäasiakirjat ja hyväksynnät: Tuotekohtaisia, valikoimista löytyy tyyppihyväksyttyjä ja Suomen rakennusmääräykset täyttäviä tuotteita.

Grohen tuotesarjat

Lue lisää Grohesta

Tutustu referensseihin

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä