Laattapiste on nyt Paalupaikalla

21.04.2022
Uusi Laattapisteen myymälä on avattu Turkuun Paalupaikan-kiinteistöön Satakunnantielle. Täyden palvelun suurmyymälä palvelee niin alueen kuluttaja- kuin ammattiasiakkaita kaikissa kylpyhuoneiden ja pintamateriaalien ratkaisuissa.
Pääkuva

Paikallisille tuttu sijainti keskeisellä paikalla

Uusi Laattapiste-myymälä sijaitsee monelle paikalliselle tutussa Paalupaikan-kiinteistössä vain muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ansiosta myymälään on helppo saapua, jonka lisäksi parkkitilaa löytyy runsaasti heti liikkeen edestä.

- Uuteen myymälään on helppo tulla ja sijainti on paikallisille tuttu Wihanto Oy:n kodinkonekaupan jäljiltä. Kuluttajien lisäksi palvelemme myös alueen ammattiasiakkaita kuten  suunnittelijoita, arkkitehtejä ja ammattirakentajia, kertoo aluemyyntipäällikkö Rainer Muhonen.

Erikoisliikkeen laaja tuote- ja palveluvalikoima toiminnan ytimessä

800-neliöinen suurmyymälä kätkee sisäänsä laajan myyntinäyttelyn muun muassa keraamisia laattoja, kylpyhuone- ja suihkukalusteita, hanoja ja suihkuja sekä muita kodin pintamateriaaleja kuten tekstiili- ja vinyylilaattoja. Laadukas tuotevalikoima päivittyy jatkuvasti uusimpien trendien sekä uutuuksien mukaan ja tuotteista löytyy paljon vaihtoehtoja jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

- Palvelemme asiakkaita kaikissa kylpyhuoneisiin ja kodin pintamateriaaleihin liittyvissä asioissa. Autamme materiaalivalinnoissa sekä määrälaskennoissa ja teemme kohteista havainnollistavat 3D-kuvat. Omakotiasujat voivat avata meille oman raksatilin, jonka kautta he saavat projektilleen sopimushinnat, jotka ovat voimassa sekä myymälässä että verkkokaupassa. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme järjestämään myös remonttityön,  Muhonen kertoo.

Ammattirakentajia myymälässä palvelee oma Pro.-alue, josta voi hakea mukaan esimerkiksi työmaalla tarvittavat tarvikkeet ja rakennuskemian tuotteet. Lisäksi ammattilaisten itsepalvelunoudosta valmiiksi tilatut tuotteet on helppoa ja nopeaa noutaa mukaan.

Kuva1

Keraamisissa laatoissa on paljon koko-, muoto- ja värivaihtoehtoja.

Kuva2

Tekstiililattioiden värikirjo on laaja. Tekstiilimatto on mukavan pehmeä ja lämmin jalan alla.

Kuva3

Vinyyleissä näkyy klassisten puu- ja kivikuosien lisäksi väriä.

Remontoiduissa tiloissa on huomioitu Laattapisteen tarpeet

Uusi myymälä työllistää kolme kylpyhuoneratkaisuiden ammattilaista sekä yhden rakennusliikemyyjän. Lisäksi alueen projektimyynnin parissa työskentelee kaksi henkilöä. 

- Meillä on mahtava porukka, joka tukee toinen toisiaan. Uuden myymälän avaaminen on aina iso ja työläs asia, jossa yhdessä tekeminen korostuu, kertoo myymälävastaava Nina Miller-Härmä.

Ennen myymälän avaamista tiloja on remontoitu ahkerasti paremmin Laattapisteen käyttöön sopivaksi. Samalla pintamateriaaleja on päivitettiin nykyaikaisemmeksi. 

- Uudet tilat palvelevat erinomaisesti sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaitamme. Olemme päässeet toteuttamaan myymälän alusta lähtien uudistetun Laattapiste-brändin mukaiseksi. Lopputulos on tyylikäs ja moderni, Muhonen toteaa.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä