Arvontasäännöt

28.09.2022
Täältä löydät Laattapisteen ja eri toimipaikkojemme arvontasäännöt.
Pääkuva

Arvonnan järjestäjä

Laattapiste Oy, Mestarintie 5, 01730 Vantaa.

Osallistumisaika

Arvontaan tulee osallistua julkaisussa määritettyyn ajankohtaan mennessä. Palkinto arvotaan julkaisussa mainittuna ajankohtana.

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook- tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Laattapiste Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Arvontaan voi osallistua vain arvontajulkaisussa määritettyjen ohjeiden mukaisesti. Muihin Laattapisteen tai sen toimipaikkojen Facebook- tai Instagram-julkaisuihin kirjoitetut kommentit eivät oikeuta osallistumaan arvontaan.

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan julkaisuissa mainittu palkinto. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä yksityisviestillä. Palkinto tulee noutaa erikseen sovitusta paikasta tai käyttää erikseen sovittavien ehtojen mukaisesti.

Muut ehdot

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.

Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Laattapisteellä tai sen toimipaikalla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Toimipaikka rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Laattapiste Oy. Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Voit tutusta Laattapisteen tietosuojaselosteeseen täällä.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä