Karusellikuva_1
Karusellikuva 2
Karusellikuva 3
Karusellikuva 4
Karusellikuva_1
Karusellikuva 2
Karusellikuva 3
Karusellikuva 4

As Oy Untuvaisentie 2

26.11.2018

Olimme mukana Vuoden putkiremontti -palkinnon voittaneessa linjasaneerauksessa tavarantoimittajana sekä Bravidan ja Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:n yhteistyökumppanina. Vuonna 1965 valmistunut As Oy Untuvaisentie 2 oli osa kolmen eri taloyhtiön ryhmäkorjaushanketta, johon kuului viisi erillistä taloa ja 200 asuntoa. Toimitimme niihin laatat, Dansanin Mido-kylpyhuonekalusteet sekä Firenze-kylpyhuonetarvikkeet.

Vuoden Putkiremontti -kilpailun järjestää Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhdessä SuLVI ry:n, LVI-TU ry:n, RT ry:n ja SKOL ry:n kanssa.

Projektin tyyppi:
  • Korjausrakentaminen (asunto)
Sijainti: Helsinki
Rakennustyyppi: Asuinrakennus
Rakennusvuosi: 2018
Suunnittelija: Sweco Taloyhtiöpalvelut
Pääurakoitsija: Bravida Finland Oy
”Valitsimme Laattapisteen laajan valikoiman sekä toimitusvarmuuden vuoksi.”
Aki-Pekka Hietanen Isännöitsijä

VOITOKAS PUTKIREMONTTI PYSYI AIKATAULUSSA JA BUDJETISSA

Putkiremontti kerrostalossa on haastava projekti

Helsinkiläistaloyhtiö As Oy Untuvaisentie 2:ssa tehty putkiremontti valittiin Vuoden putkiremontti 2018 -palkinnon saajaksi. Tuomaristolta kehuja saivat ammattitaitoinen johtaminen sekä yhteistyön ja hyvän suunnittelun ansiosta saavutetut rahalliset säästöt ─ hankkeen kustannukset alittuivat yli kymmenellä prosentilla. Roihuvuoren Lämpö Oy:n isännöitsijä Aki-Pekka Hietasen mukaan kiitosta tuli myös taloyhtiön asukkailta. ”Hyvien kumppanien valinta on tärkeää. Putkiremontti pysyi sekä aikataulussa että budjetissa, ja niin yhteistyökumppanit kuin tuotteetkin olivat laadukkaita. Lisäksi Laattapisteellä asukkaiden omat tuotevalinnat olivat mahdollisia ilman pitkiä toimitusaikoja”, Hietanen toteaa.

2360x2360 px

Seinälaatat: LPC P21, lattialaatat: LPC Classy

2360x2360 px(3)

Seinälaatat: LPC Seta ja LPC Shiny, lattialaatat: LPC Art

2360x2360 px(2)

As Oy Untuvaisentie 2 sijaitsee Roihuvuoressa ja on rakennettu 60-luvulla.

Hankesuunnittelusta vastannut Sweco Asiantuntijapalvelut Oy osallistui urakkaan alusta loppuun saakka. Taloyhtiölle putkiremontti on yleensä varsin haastava projekti, joten tärkeintä on hyvä yhteistyö taloyhtiön hallituksen, isännöitsijän, suunnittelijoiden ja urakoitsijan kanssa. ”Suunnittelijan kannalta on tärkeää, että tavarantoimittaja on palveluhenkinen ja valikoima laaja sekä laadukas. Laattapisteellä on vahva asiantuntemus, tuotteilla hyvä saatavuus, ja toimitukset sujuvat mallikkaasti. Lisäksi he voivat vastata osakkaiden vaativimpiinkin muutostoiveisiin”, rakennusarkkitehti Jaana Alakahri Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:stä lisää.

Myös urakoitsijana menestyksekkäässä hankkeessa toiminut Bravida osallistui jo suunnitteluvaiheeseen. Näin suuremmilta remontin aikaisilta yllätyksiltä vältyttiin, ja kustannukset saatiin pidettyä kurissa. Bravida halusi Laattapisteen kumppaniksi urakkaan aikaisempien hyvien kokemusten vuoksi. ”Olimme mukana alusta alkaen, jolloin hankkeessa oli normaalia enemmän yhteen hiileen puhaltamisen tuntua. Yhteistyö Laattapisteen kanssa sujui kitkattomasti sekä ammattimaisesti, kuten muissakin kohteissamme”, yksikönjohtaja Juha Silovaara Bravidalta kehuu.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä