Pääkuva

Interface Composure-tekstiililaattojen valmistuksesta aiheutuva hiilijalanjälki on erittäin pieni (EPD A1-A3: 4,24 kg CO₂ eq/m²). Lisäksi valmistaja kantoi vastuun kompensoimalla Dermosilin lattiaan asennetun tekstiililaatan koko elinkaaren hiilijalanjäljen.

Dermosil saippuatehdas

17.06.2021

Dermosilin uuden saippuatehtaan neuvottelutilaan valittiin lattiamateriaaliksi ekologinen Interfacen Composure -sarjan tekstiililaatta. Suunnittelijana projektissa toimi Design by Hanna K. & CO:n Hanna Yli-Yrjänäinen, joka loi kokonaisvaltaisen tilakonseptin, jonka pohjalta suunniteltiin saippuatehtaan uudet tilat. Dermosilille ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat tärkeässä asemassa yrityksen liiketoiminnassa ja se näkyy myös tilojen materiaalivalinnoissa. 

Projektin tyyppi:
  • Liike- ja toimistorakentaminen
Sijainti: Korsnäs
Rakennustyyppi: Tehdasrakennuksen neuvottelutilat
Rakennusvuosi: 2021
Suunnittelija: Hanna Yli-Yrjänäinen, Design by Hanna K. & Co
Rakennuttaja: Dermoshop Oy
2360x2360 px(2)

Composure-tekstiililaatoissa on käytetty yhteensä lähes 90 % kierrätettyä ja biopohjaista raaka-ainetta. Tekstiililaatoissa on ekologinen CQuestBio-biokomposiittipohja.

2360x2360 px(3)

Tekstiililattia on loistava valinta toimisto- ja neuvottelutiloihin, sillä se vaimentaa sekä askelääniä että kimpoilevia ääniä tehokkaasti.

2360x2360 px

Composure-tekstiililaattojen rauhalliseen ja hienostuneeseen tyyliin on haettu inspiraatiota kalliomuodostelmista ympäri maailmaa.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä