Pääkuva

Laulaja Janna Hurmerinnan kylpyhuoneremontti

21.08.2019

Laulaja Janna Hurmerinnan uuden kerrostalokodin kylpyhuone oli täydellisen remontin tarpeessa. Niinpä 80-luvulta peräisin olevat, oranssinruskeat laatat saivat väistyä raikkaamman tyylin tieltä.

Projektin tyyppi:
  • Kuluttajat
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Suunnittelija: Laattapiste Oy
Pääurakoitsija: Laattapiste Oy

Marmoria ja kultaiset hanat - Jannan klassinen kylpyhuone

Laulaja Janna Hurmerinnan koti sijaitsee 1930-luvulla rakennetussa, tunnelmallisessa kerrostalossa. Ennen muuttoa asunnossa tehtiin täysremontti, jossa laitettin uusiksi kaikki lattiasta kattoon. Kylpyhuoneen uutta ilmettä varten Jannalla oli selvät suunnitelmat: vaaleaa marmoria ja ripaus kultaa.

"Halusin isohkot marmorilaatat sekä tummempaa kultaa olevat hanat. Tila on aika pieni, joten oli tärkeää, että siitä tulisi vaalea", hän kuvailee. Suunnittelutyössä apuna oli kylpyhuonemyyjä Tuula Häkkinen. "Tuula auttoi toteuttamaan toiveeni sekä kertoi, mitä oli järkevää valita ja mitä ei", Janna sanoo.

Pikkukuva 1

Marmori tuo kylpyhuoneeseen ylellistä ja klassista ilmettä. Seinälaatat: LPC Calacata 

Pikkukuva_2

Janna viihtyy pienessä mutta toimivasti sisustetussa kylpyhuoneessaan. Kullanvärinen suihku: AXOR Uno2 

Pikkukuva 3

Vaaleat pinnat saavat pienen tilan tuntumaan raikkaalta ja valoisalta. Kylpyhuonekalusteet: Dansani Zaro (poistunut sarja)

Perinteisen wc-istuimen sihaan Janna valitsi kylpyhuoneeseensa seinämallin ja on ollut tyytyväinen raktaisuun. "Seinävessa on tosi ihana, koska sen siivoaminen on niin helppoa." Kylpyhuoneeseen oli tärkeää saada myös mahdollisimman paljon säilytystilaa. "Mulla on aina miljoona purkkia ihonhoito- ja meikkituotteita, joten on hyvä, että allaskaapissa on paljon tilaa. Myös laskutilaa on oltava runsaasti", Janna nauraa.

Remontin valmistuttua Janna on ollut muutoksesta enemmän kuin mielissään. "Kylpyhuoneesta tuli juuri sellainen kuin halusin. Tila vaikuttaa isommalta, mitä oikeastaan onkaan, ja materiaalit ovat tosi laadukkaita", hän summaa.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä