Kuva 1
Kuva 2

Ravintola Credo

Michelin-tähden arvoinen ravintola ansaitsee arvoisensa miljöön. Olemme ylpeitä siitä, että Pukkilan laatat saavat olla osa norjalaisen ravintola Credon menestystarinaa.

Ravintola Credo sijaitsee historiallisessa Trondheimin kaupungissa Norjan länsirannikolla. Ravintolaa luotsaa useasti palkittu huippukokki Heidi Bjerkan, jonka juuret Trondheimin vesillä ja rantamaisemissa näkyvät myös hänen ruoka-annoksissaan.

Credo onkin saanut inspiraationsa paikallisesta perinteisestä ruokakulttuurista ja arvokkaan ympäristön kunnioituksesta. Jokaisella aterialla Heidi haluaa esitellä asiakkailleen alueen upeita raaka-aineita ja puhtaita makuja, kestävää tuotantoa unohtamatta. Credo onkin palkittu vuoden 2019 Michelin-palkinnolla vuoden kestävimpänä ravintolana.

Projektin tyyppi:
  • Hotellit ja Ravintolat
Sijainti: Trondheim, Norja
Rakennustyyppi: Ravintola

Näyttävän urbaani ilme, joka henkii paikallista luontoa

Credo sijaitsee vanhassa maitotonkkatehtaassa. Miljöön historiaa ei ole haluttu kokonaan hävittää, minkä ansiosta ravintolan ilme onkin näyttävä ja modernin urbaani, ripauksella rouheaa industrial-henkeä.

Ravintolan seinälaattoina on käytetty Pukkilan Urban Atelier -sarjan syvänvihreitä Bosque-laattoja, joiden sävy ja uniikki säröilevä lasipinta vievät ajatukset Trondheimin vehreille rantaniityille.

Urban Atelier -sarjan laatat ovat kiiltävälasitteisia seinälaattoja, joiden aavistuksen epätasainen pinta tekee laatoista käsintehdyn oloisia. Sarjassa on 48 upeaa väriä, aina klassisista maanläheisistä sävyistä räiskyviin väreihin. Laatat ovat saatavana kolmessa koossa, sekä tasasivuisen neliön että suorakaiteen muotoisena.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä