Pääkuva

Tapiolan Feenix

28.10.2022

Tapiolan Feenix on mittava uudisrakennushanke, johon kuuluu kolme erillistä taloyhtiötä. Ensimmäisen aallon asunnot valmistuvat maaliskuussa 2023 ja projektin on määrä valmistua kokonaisuudessaan vuoden 2024 aikana. Kyseessä on siis usean vuoden mittainen ja mielenkiintoinen projekti. Hankkeen rakennuttajana toimii on Jealha Oy ja projektinjohtopalveluista puolestaan vastaa Maxbuild Oy

Laattapiste on ollut mukana pitkin projektin toteutusta ja tuotteiden lisäksi olemme päässeet tuomaan suunnitteluun sekä toteutukseen ammattitaitoamme ja palveluitamme.

Laattapisteen tunnetuin tuote, eli laatat, ovat merkittävässä roolissa Tapiolan Feenixin toimivien ja viihtyisien kylpyhuoneiden toteutuksissa. Kohteessa on hyödynnetty etenkin LPC Berlin -sarjan tuotteita, mutta mukana on myös tuotteita myös sarjoista LPC Valkoinen, LPC GLM, LPC Temple

Tuotteiden lisäksi projektin eri vaiheissa on hyödynnetty Laattapisteen palveluita monella tavalla. Laattapisteen muutostyöpalvelun avulla on pystytty varmistamaan, että kaikki tulevat asukkaat pääsevät muuttamaan juuri sellaiseen kotiin, kuin ovat haaveilleet. Tämä tarkoittaa tyylikkäitä ja ennen kaikkea persoonallisia kylpyhuoneita, jotka palvelevat asukkaita pitkälle tulevaisuuteen.

Muutostyöpalvelun lisäksi Laattapisteen logistiset palvelut ovat olleet kiinteä osa hankkeen sujuvaa toteutusta. Toimivien logistiikkapalveluiden avulla tuotteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja projektin toteutus etenee sujuvasti.

Projektin tyyppi:
  • Uudisrakentaminen (asunto)
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Rakennustyyppi: Uudisrakennus
Rakennusvuosi: 2022
Kesto: 2022-2024
Suunnittelija: Arkkitehti: Sarc Architects Antti-Matti Siikala
Rakennuttaja: Jealha Oy

Feenixin matka on vasta alussa.

Useammasta taloyhtiöstä koostuvalla projektilla on vielä matkaa, ennen kuin kaikki asukkaat pääsevät uuteen kotiin nautiskelemaan ja viihtymään. Seuraa Tapiolan Feenixin matkaa projketin omilta verkkosivuilta ja Laattapisteen verkkosivuilla.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä