Karusellikuva 1
Karusellikuva 2
Karusellikuva 3
Karusellikuva 4

Ultimes Business Garden II

26.11.2019

Vuokrattavia toimitiloja tarjoava Ultimes Business Garden II valmistui alkuvuodesta 2019 Helsingin Pitäjänmäelle osaksi suurempaa toimitilakokonaisuutta. Monitilarakennuksen sisustussuunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

Ultimes Business Gardenissa on kiinnitetty jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa huomiota tehokkaaseen tilasuunnitteluun sekä tilojen helppoon muunneltavuuteen. Näin työtilat voidaan järjestää vaivattomasti tismalleen toiveiden mukaisesti. Kokouskeskuksessa puolestaan on useita erikokoisia neuvottelutiloja.

Viihtyisyyden ja toimivuuden ohella suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa on painotettu meluttomuutta, laadukasta sisäilmaa ja ympäristöystävällisyyttä. Niinpä pintamateriaaliksi onkin valittu Interfacen helppohoitoiset, akustisilta ominaisuuksiltaan erinomaiset Heuga 530 -tekstiililaatat, jotka vähentävät sisäilmassa normaalisti olevaa pölymäärää jopa 60 %. Interfacen hiilineutraaleissa tekstiililaatoissa hyödynnetään runsaasti kierrätysmateriaalia, ja niillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Projektin tyyppi:
  • Liike- ja toimistorakentaminen
Sijainti: Helsinki
Rakennustyyppi: Toimistorakennus
Rakennusvuosi: 2019
Pinta-ala: 1500 m²
Suunnittelija: Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä