Mikä rentouttaisikaan paremmin pitkän päivän jälkeen kuin lämmin kylpy? Valikoimastamme löydät perinteiset valkoiset kylpyammeet eri pituuksissa, poreammetekniikalla varustellut mallit, joissa on sekä vesi - että ilmahierontaominaisuuksia sekä upeat, silkkisen sileäksi pinnaltaan hiotut kiviammeet, jotka voit halutessasi tilata valitsemassasi RAL-värissä!
Kylpyammeet

Kylpyammeet

Poreammeet

Poreammeet

Xonyx-kiviammeet

Xonyx-kiviammeet

Ammehanat

Ammehanat

Kylpyamme pieneen tai suureen tilaan 

Kylpyamme tuo ripauksen luksusta ja hotellitunnelmaa kylpyhuoneeseen. Valikoimamme akryyliammeista löydät vaihtoehtoja pienempään tilaan sopivista tuotteista aina 180-190 cm pitkiin vaihtoehtoihin asti. Upeat Xonyx-kivimassasta valmistetut ammeemme puolestaan toimivat kylpyhuoneen katseenvangitsijoina ajattomalla muotoilullaan ja takaavat silkkisen sileän ja kestävän materiaalinsa puolesta hotelliloman tunnelmaa arkipäiviäsi ilahduttamaan.

Kylpyammeet saniteettiakryylista

Akryyliammeita on suorakaiteen muotoisia, kulmaan asennettavia tai vapaasti lattialla seisovia ratkaisuja. Ammeeseen on satavilla erilaisia etu - ja päätylevyratkaisuja ja ammeissa on pohjaventtiili, joka aukeaa ammeen yläreunassa olevasta vivusta. Varustukseen kuuluu vesilukko. Säätöjaloilla voidaan säätää amme vaakasuoraan, vaikka kylpyhuoneen lattiassa olisikin katoa. Ammeissa on sisäänrakennettu ylivuoto, joka antaa turvaa, jos amme ylitäytetään. Akryylilasikuituinen amme on helppo pitää siistissä kunnossa, sillä kylpyammeen puhdistus ja hoito on vaivatonta. Käytön jälkeen amme pestään, jolloin lika ei jää ammeen reunoihin. 

Poreammeet

Laadukas poreamme on arjen luksusta parhaimmillaan. Poreammeita on useita eri malleja ja kaikki mallit voidaan varustaa yksilöllisesti erilaisilla hieronta varustuksilla. Valikoimastamme löytyy seinäporeammeet, kulma-ammeet ja vapaasti seisovat ammeet.  Kokovaihtoehtoja poreammeille on runsaasti ja mallistomme kattaa esimerkiksi kahden hengen poreammeet. Poreallas voidaan myös upottaa lattiapintaan tai siihen rakennetaan ympärille lattiataso. Ammeeseen on satavilla erilaisia etu - ja päätylevy ratkaisuja, jotka suojaavat tekniikkaa ja ovat näkösuojana. Ammeissa on pohjaventtiili, joka aukeaa ammeen yläreunassa olevasta vivusta. Varustukseen kuuluu vesilukko. Säätöjaloilla voidaan säätää amme vaakasuoraan, vaikka kylpyhuoneen lattiassa olisikin kaatoa. Ammeissa on sisäänrakennettu ylivuoto, joka antaa turvaa, jos amme ylitäytetään. Ammeen hoito on vaivatonta. käytön jälkeen amme pestään, jolloin lika ei jää ammeen reunoihin. 

Kuva1
Kuva2
Kuva3
Kuva 5
Kuva4
Kuva 6

Xonyx-kiviammeet

Xonyx-kiviammeet ovat tehty vaaleasta kivimassasta, joka on kova ja kestävä pinta. Xonyx-materiaalina on silkkisen ja pehmeän tuntuinen iholle. Ammeen muotoja ja sijoitusmahdollisuuksia on runsaasti. Ammeissa on pohjaventtiili, joka aukeaa ammeen yläreunassa olevasta vivusta. Varustukseen kuuluu vesilukko. Säätöjaloilla voidaan säätää amme vaakasuoraan, vaikka kylpyhuoneen lattiassa olisikin katoa. Ammeissa on sisäänrakennettu ylivuoto, joka antaa turvaa, jos amme ylitäytetään. Ammeen hoito on vaivatonta. käytön jälkeen amme pestään, jolloin lika ei jää ammeen reunoihin. Xonyx-ammeita on saatavilla RAL-värikartan mukaisesti, jolloin väri laitetaan ammeen ulkopintaan.

Ammehanat

Ammehanat tai seinähana "nokalla", jossa on mukana suihkukahva ja pidike, ovat ratkaisuja esimerkiksi ammeen täyttämiseen tai edulliseen suihkuratkaisuun. Kun ammehana valitaan, on hyvä varmistaa hanan veden tuotto (litraa/min) jolloin voi arvioida ammeen täytön ajassa. Ammehanan nokan pituus on varmistettava, että se riittää pituudeltaan laskea vettä ammeeseen. Ammehanan yhteyteen voidaan myös lisä suihkusetti, joka helpottaa suihkukokemusta, jos sen tekee ammeessa. Ammehanoja on myös markkinoilla, jotka asennetaan ammeen reunaan, jolloin yhteensopivuus on varmistetta. Värivaihtoehdot tuote- tai sarjakohtaisia.

Tutustu näihin sarjoihin:

Katso myös:

Mikä rentouttaisikaan paremmin pitkän päivän jälkeen kuin lämmin kylpy? Valikoimassamme ovat sekä perinteiset valkoiset kylpyammeet, poreammeet että silkkisen sileäksi hiotut kiviammeet. Kiviammeita saa valkoisen lisäksi myös värillisenä. Tutustu valikoimaan!

Varaa aika Etsi myymälä