Vertisol

17.02.2020
Espanjalainen perheyritys Vertisol valmistaa kudottuja Fitnice-vinyylilaattoja, -vinyylimattoja sekä -vinyylitapetteja, joissa tekstiilimäisyys yhdistyy vinyylin kestävyyteen. Fitnice-tuotteet on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin ja toimistoihin.
Logo 3
Pääkuva

Fitnice – kaunis ja kestävä kudottu vinyyli

Espanjalainen, vuonna 1982 perustettu Vertisol kehittää ja valmistaa kudotusta vinyylistä erilaisia teknisiä kankaita, kuten aurinkosuojaverhoja, verhoilukankaita sekä Fitnice-lattia- ja seinäpintoja. Perheyrityksen valikoimaan kuuluvat liimattavat vinyylilaatat, vinyylimatot ja vinyylitapetit kudotaan Pohjois-Espanjan Kataloniassa ja Galiciassa. Niiden raaka-aineena käytetään PVC-päällysteistä polyesterilankaa, jonka Vertisol valmistaa itse. Niinpä tuotteet eivät sisällä lainkaan antimonia eivätkä ftalaatteja.

Fitnice-tuotteet on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, joten ne ovat paitsi paloturvallisia ja antibakteerisia, myös verrattoman pitkäikäisiä. Tuotteet kestävät sekä hankausta että valkaisuaineita, ja yksisäikeisen ydinlangan ansiosta materiaali ei rispaannu kovassakaan käytössä. Lisäksi Vertisol on hyödyntänyt auringonsuojatuotteiden valmistamisesta kerrytettyä osaamistaan myös Fitnice-tuotteissa, joten ne eivät haalistu kovassakaan paahteessa. 

Pikkukuva 1

Kudottua vinyyliä valmistetaan myös rullatavarana. Punosmainen vinyylimatto: Fitnice Wicker

Pikkukuva 2

Kudottuja vinyylilaattoja on saatavilla neliön lisäksi mm. timantin muotoisena. Vinyylilaatat: Fitnice Chroma

Pikkukuva 3

Hento kuosivaihtelu korostaa vinyylitapetin kudontaa. Vinyylitapetti: Fitnice Panama Wall

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta