Vertisol Fitnice

Espanjalainen perheyritys Vertisol valmistaa kudottuja Fitnice-vinyylilaattoja, -vinyylimattoja sekä -vinyylitapetteja, joissa tekstiilimäisyys yhdistyy vinyylin kestävyyteen. Fitnice-tuotteet on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin ja toimistoihin.
Logo 3
Pääkuva

Fitnice – kaunis ja kestävä kudottu vinyyli

Espanjalainen, vuonna 1982 perustettu Vertisol kehittää ja valmistaa kudotusta vinyylistä erilaisia teknisiä kankaita, kuten aurinkosuojaverhoja, verhoilukankaita sekä Fitnice-lattia- ja seinäpintoja. Perheyrityksen valikoimaan kuuluvat liimattavat vinyylilaatat, vinyylimatot ja vinyylitapetit kudotaan Pohjois-Espanjan Kataloniassa ja Galiciassa. Niiden raaka-aineena käytetään PVC-päällysteistä polyesterilankaa, jonka Vertisol valmistaa itse. Niinpä tuotteet eivät sisällä lainkaan antimonia eivätkä ftalaatteja.

Fitnice-tuotteet on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, joten ne ovat paitsi paloturvallisia ja hygieenisiä, myös verrattoman pitkäikäisiä. Tuotteet kestävät sekä hankausta että valkaisuaineita, ja yksisäikeisen ydinlangan ansiosta materiaali ei rispaannu kovassakaan käytössä. Lisäksi Vertisol on hyödyntänyt auringonsuojatuotteiden valmistamisesta kerrytettyä osaamistaan myös Fitnice-tuotteissa, joten ne eivät haalistu kovassakaan paahteessa. 

Valmistajan tiedot:

Perustamisvuosi: 1982
Liikevaihto: n. 17 miljoonaa
Työntekijöiden määrä: 140
Pääkonttori: Barcelona, Espanja
Tehtaat: Katalonia ja Galicia, Espanja

Maahantuoja: Laattapiste-Pukkila
Tuotetakuu: 5-10 vuotta tuotteesta riippuen
Tuotereklamaatiotuki: Laattapiste-Pukkila

Reklamaatioprosentti

Vertisol Fitnice -tuotesarjat

Lue lisää

Tutustu referensseihin

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä