Karusellikuva_1

Kuvaaja: Roope Jakonen. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Muotoa.

Karusellikuva 2

Kuvaaja: Roope Jakonen. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Muotoa.

Karusellikuva 3

Kuvaaja: Roope Jakonen. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Muotoa.

Frameryn uuden ajan henkilöstötila

19.10.2022

Tamperelainen Framery rakentaa uuden ajan kokoustiloja, joita käytetään ympäri maailman erilaisissa toimistotiloissa. Laattapiste oli mukana uudistamassa Frameryn omia tiloja Tampereella, jotta yrityksen oma henkilöstö voisi kokoontua miellyttävissä henkilöstötiloissa.

Kohteen suunnittelusta vastasi Muotoa ja lopputuloksena on viihtyisä ja elämyksellinen tauko- ja virkistystila, hygieenisyytta ja helppohoitoisuutta unohtamatta!

Frameryn  tiloissa hyödynnettiin Vertisolin Fitnice-vinyylilaattoja. Kudotut vinyylilaatat on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin ja esimerkiksi toimistoihin, joten ne sopivat täydellisesti myös Frameryn uudistusprojektiin. Vinyylilaatoissa tekstiilimäisyys yhdistyy saumattomasti vinyylien kestävyyteen, joten ne kestävät kulutuksen lisäksi myös aikaa. Laattapisteen laajan tuotevalikoiman ansiosta suunnittelu oli helppoa ja ketterää!

Yhdistelemällä rohkeasti erilaisia tuotteita luovalla otteella Framerylle luotiin viihtyisät ja modernit tilat, joissa on mukava kohdata työkavereiden kanssa kasvotusten ja vaihtaa ideoita, sekä kuulumisia. Erilaisia vinyylilaattoja on helppoa ja vaivatonta yhdistellä toisiinsa, joten asiakkaan toiveiden ja unelmien toteuttaminen sujuu Fitnice-tuotteiden avulla ketterästi.

Toteutuksessa hyödynnettiin erilaisia tuotteita Fitnice Memphis  -sarjasta.

Kohteessa päätettiin käyttää timantinmuotoisia Memphis Diamond Grey ja Blue, mutta myös neliönmallisia Memphis Square Pewter, Night ja Grey. Erilaisten muotojen värien kanssa leikkimällä Frameryn tiloihin muodostuu näyttävä ja toimiva kokonaisuus.

Fitnice-tuotteet ovat pitkäikäisiä, mutta myös paloturvallisia ja hygieenisiä. Frameryn tiloihin valikoituneet antibakteeriset tuotteet mahdollistavat helposti puhdistettavat ja hygieeniset tilat, mikä helpottaa työyhteisön ja yrityksen arkea.

Projektin tyyppi:
  • Muut julkiset kohteet
  • Liike- ja toimistorakentaminen
Sijainti: Tampere
Rakennustyyppi: Toimistotilat
Rakennusvuosi: 2022
Pinta-ala: 120 m²
Suunnittelija: Muotoa
Käytävä

Frameryn modernit tilat tekevät vaikutuksen niin pintamateriaaleilla, kuin sisustusratkaisuilla. Kuvaaja: Roope Jakonen. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Muotoa.

2360x2360 px

Frameryn tiloissa on leikitelty erilaisten tuotteiden muodoilla ja väreillä. Kuvaaja: Roope Jakonen. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Muotoa.

2360x2360 px(2)

Tuotteissa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Kuvaaja: Roope Jakonen. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Muotoa.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä