Antibakteerinen laatta

05.05.2021
Useamman vuoden tutkimustyön tuloksena on syntynyt uuden sukupolven antibakteerinen laatta. Uusi ominaisuus on yhdistelmä innovatiivista teknologiaa, hygieenisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Antibakteerinen ominaisuus poltetaan laattaan kiinni normaalin tuotantoprosessin yhteydessä, ja se pysyy laatassa koko sen elinkaaren ajan. Tämä loistava innovaatio tekee kodeista ja julkisista tiloista turvallisempia ja hygieenisempiä.
Pääkuva
  • Antibakteerisen ominaisuuden teho perustuu kemiallisiin komponentteihin.
  • Antibakteerinen ominaisuus ei muuta laatan ulkonäköä tai teknisiä arvoja.
  • Ominaisuus ei vaadi valoa toimiakseen, vaan toimii myös pimeässä. Bakteerit ja virukset kuolevat laattojen pinnalta esim. yön aikana.
  • Antibakteerisia laattoja on kahdenlaisia: osa tappaa bakteerien lisäksi myös viruksia. Tarkistathan tuotteen ominaisuudet aina tuotekohtaisesti!
Symboli 2

Tappaa bakteereja 
Laatan antibakteerinen ominaisuus tappaa yli 93-97 % bakteereista kahdeksan tunnin kuluessa, myös pimeässä (kts. tarkemmat tiedot sivun alalaidasta). Katso kaikki antibakteeriset sarjat.

Symboli 1

Eliminoi viruksia
Laatan antibakteerinen ominaisuus tappaa 99 % viruksista 6-8 tunnissa, myös pimeässä (kts. tarkemmat tiedot seuraavalla sivulla). Puree myös koronavirukseen. Tarkistathan tuotteen antiviruksisen ominaisuuden aina tuotekohtaisesti!

Symboli 3

Parantaa ilmanlaatua 
Torinon yliopiston tutkimuksen mukaan antibakteerisella laatalla on myös fotokatalyyttinen ominaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että laatta käytettynä esim. rakennusten julkisivuissa, vähentää ilmassa olevien typpioksidimolekyylien (NOx) määrää jopa 20,7 %, vain kolmessa tunnissa. Selaa sarjoja!

Symboli 4

Ehkäisee likaantumista
Antibakteerinen laatta hajottaa likaa ja tämä tekee pinnasta helpommin puhdistettavan. Tämä puolestaan vähentää käytettävien kemiallisten pesuaineiden määrää. Ulkotiloissa pelkkä sadevesi riittää pitämään laatan pinnan puhtaana.

Symboli 5

Lieventää hajuhaittoja
Laatan pinta hajottaa pahaa hajua aiheuttavat molekyylit.

Taulukko 1
Taulukko 2

Tutustu antibakteerisiin tuotteisiin

LPC Rio

Antibakteerinen ja antiviruksinen LPC Rio.

LPC Woodland

Antibakteerinen ja antiviruksinen LPC Woodland.

LPC Pastelli

Antibakteerinen LPC Pastelli.

Varaa aika Etsi myymälä