LPC Rio

Betonikuosisen Rio-sarjan ilme on ripaus rosoisuutta pehmeissä puitteissa. Vivahteikkaat ja värimaailmaltaan neutraalit laatat sopivat moneen tyyliin ja tilaan. Sarjan laattojen antibakteerisuus ominaisuus eliminoi viruksia ja tappaa bakteereja 97-99 % laatan pinnalta 8 tunnissa, myös pimeässä. Tämä loistava innovaatio tekee kodeista ja julkisista tiloista turvallisempia ja hygieenisempiä.

Innovaatiot
Uuden sukupolven antibakteerisessa laatassa on koko laatan elinkaaren kestävä antibacterial- , antiviral- ja antipollution-ominaisuus. Antibakteerisuus ominaisuus eliminoi viruksia ja tappaa bakteereja 97-99 % laatan pinnalta 8 tunnissa, myös pimeässä. Tämä ominaisuus saadaan aikaan laatan normaalissa tuotantoprosessissa eikä se vaikuta laatan ulkonäköön tai sen teknisiin ominaisuuksiin.
Hygieenisyys
Laatan antibakteerisuus- ja antivirus-ominaisuus eliminoi virukset ja bakteerit laatan pinnalta. Laatan pinta hajottaa pahaa hajua aiheuttavat molekyylit.
Ekologisuus
Antibakteerinen laatta hajottaa likaa ja tämä tekee pinnasta helpommin puhdistettavan. Tämä puolestaan vähentää käytettävien kemiallisten pesuaineiden määrää.
Tyylisuuntaus
Klassinen
Projektikohde
Oppilaitokset ja päiväkodit, Terveydenhuolto, Palvelutalot, Kylpylät ja uima-altaat, Liikuntahallit, Liike- ja toimistorakentaminen, Hotellit ja ravintolat, Kuluttajakohteet
Tilat
Kylpyhuone, WC, Keittiö, Eteiset ja tuulikaapit, Aulatilat, Vastaanotto- ja odotustilat, Käytävät, Yleiset tilat, Ruokasalit, Julkisivut, Uimahallit ja kylpylät

Sarjan tuotteet

Sarjan referenssit

Projekti Projektin tyyppi Vuosi
{{ item.name}} {{ item.projectType}} {{ item.yearOfBuild}}
Näytä lisää
Varaa aika Etsi myymälä