Asuntorakentamisen mallisto 2023

08.12.2022
Laattapisteen vuoden 2023 asuntorakentamisen malliston uusi kuvasto on valmistunut ja uusi kuvasto on inspiroivampi kuin koskaan ennen!
Pääkuva
Asuntorakentamisen malliston uusi kuvasto on täällä!

Laattapisteen odotettu uusi asuntorakentamisen malliston kuvasto on täällä! Voit nyt tilata kuvaston ennakkoon, niin saat sen painotuoreena käyttöösi. Vuoden 2023 kuvastoon on koottu kaikki asuntojen korjaus- ja uudisrakentamisen projekteissa tarvittavat tuotteet sekä inspiroivat ideat.

Kuvaston ilme ja visuaalisuus ovat saaneet uuden upean ulkoasun vuodelle 2023 ja mukaan on tuotu runsaasti inspiroivia kuvia, jotka saavat mielikuvituksen lentämään ja samalla antavat suunnitteluun inspiraatiota ja tuoreita ideoita. Uudistuneessa kuvastossa kaikki eri tuoteryhmät on pyritty tuomaan esille yhdenmukaisesti ja yhtä visuaalisesti. Tuoreeseen kuvastoon on lisätty muiden tuotteiden tueksi Kerakollin Fugabella-tuotteet, mikä helpottaa suunnittelua ja edesauttaa inspiroitumista entisestään.

Uuden kuvaston myötä tuotteet on pyritty tuomaan esille identisesti ja yhtä visuaalisesti, niin verkkosivuilla, kuin kuvastossa. 

Malliston tuotteita yhdistävät korkea laatu, kestävyys ja kilpailukykyinen hinta. Tuotteiden saatavuudessa on myös huomioitu eri projektien hektiset työmaa-aikataulut: laajaan mallistoon kuuluu lähes yksinomaan varastotuotteita.

Ekologisuus on Laattapisteen yritysarvojen ja tuotteiden keskiössä, joten emme enää massapostita uutta esitettä viime vuosien tapaan. Näin säästämme luontoa, mutta myös kuljetuksista syntyviä päästöjä. Voit tilata kuvaston sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella. Postitamme kuvastot mahdollisimman pian tammikuun aikana.

Nosto 1 kuva
LPC Texas

Don't mess with Texas! LPC Texas -sarjan laatat ovat täydellisiä, kun sisustuksesta halutaan pitkäikäinen, ajaton ja taatusti tyylikäs. Sarjan laatat ovat väritykseltään harmonisia ja neutraaleja, joten ne sopivat loistavasti asuntorakentamiseen. Erityisesti WC-tiloihin ja kylpyhuoneisiin suunnitellut tuotteet tuovat levollisen tunnelman kohteeseen kuin kohteeseen.

Tutustu sarjan laattoihin

Silent Elegance -vinyylilankun uudet värit

Tyylikäs ja kestävä Silent Elegance -vinyylilankku on saanut uusia värivaihtoehtoja. Tammikuosinen tuote kestää ajan lisäksi myös katseita ja se vaimentaa erinomaisesti askelääniä, minkä ansiosta tuote sopii täydellisesti myös esimerkiksi kerrostaloasuntoihin. Tavallista hieman leveämpi vinyylilankku on vaivaton ja nopea asentaa.

Tutustu sarjan tuotteisiin

Nosto 2 kuva
Nosto 3 kuva
Mahtava Mido on uudistunut!

Dansanin Mido-kylpyhuonekalusteet ovat uudistuneet ja sarja palvelee erilaisia projekteja paremmin kuin koskaan. Sarjan altaita on nyt saatavilla entistä laajemmin eri väreissä, mutta myös vetimien valikoima on entistä monipuolisempi. Vetimiä voi nyt yhdistellä vapaammin eri kalusteisiin ja samalla malliston peilivalikoima on kasvanut. Näiden lisäksi kalustevalikoima on parantunut uusilla värivaihtoehtoilla ja ekologisilla tuotteilla.

Tutustu uudistuksiin

Rappukäytävien edelläkävijät

Edelläkävijöitä tarvitaan aina ja oululainen asuinkerrostalo on tästä malliesimerkki! As Oy Oulun Ainolanpiha nimittäin valitsi kerrostalon porraskäytäviin lattiamateriaaliksi tekstiililaattaa. Tuote on monelle tuttu hotellimaailmasta, mutta se tuo kolkkoihin rappukäytäviin kodikkuutta ja lämpöä. Tekstiililaatta myös vaimentaa askelääniä, eli materiaali vaimentaa automaattisesti rappukäytävässä syntyviä askelääniä.

Tutustu referenssiin

Nosto 4 kuva

Tilaa kuvasto

Varaa aika Etsi myymälä