Trendikäs marmori lumoaa sisustuksessa

Marmori on ajaton materiaali, joka tuo tilaan kuin tilaan ylellistä ja klassista ilmettä. Valkoinen marmori on kuoseista raikkain, kun taas tummemmissa väreissä on enemmän syvyyttä ja täyteläisyyttä. Poimi ideat marmorin käyttöön sisustuksessa.
Karusellikuva 1

Seinä- ja lattialaatat: LPC Aventura

Karusellikuva 2

Seinälaatat: LPC Glamour

Karusellikuva 3

Seinä- ja lattialaatat: LPC Aventura

Karusellikuva 4

Lattialaatat: LPC Aventura

Karusellikuva 5

Lattialaatat: LPC Aventura

Karusellikuva 6

Seinälaatat: LPC Glamour

Marmorin suojaus ja puhdistus

Aito marmori on luonnonkivi ja usein pinnaltaan sangen huokoinen. Siksi marmorilaatat vaativat yleensä suojauksen ennen käyttöönottoa. Suojaus säilyttää laatoituksen ulkonäön toivotunlaisena ja helpottaa pintojen siivoamista. Marmori kannattaa puhdistaa neutraalilla yleispuhdistusaineella, sillä liian hapan tai emäksinen aine voi vahingoittaa marmorin pintaa. Lue lisää marmorin suojaamisesta ja puhdistamisesta.

Aitoa marmoria huomattavasti vaivattomammin huollettava ja myös edullisempi valinta ovat marmorikuosia myötäilevät laatat. Niissä yhdistyy marmorin kauneus ja keraamisen laatan helppohoitoisuus. Marmorikuosisia laattoja on saatavilla sekä voimakkaammin että hienovaraisemmin kuvioituna. Myös värisävyjä on useita valkoisesta aina intensiiviseen mustaan asti – tutustu vaihtoehtoihin.

Pikkukuva 1

Lattialaatat: LPC Aventura

Pikkukuva 3

Seinälaatta: LPC Gloria

Pikkukuva 2

Seinälaatat: LPC Temple

Hotellimainen kylpyhuone

Marmoriset tai marmorikuosiset laatat tuovat kylpyhuoneeseen arvokasta ja hotellimaisen hienostunutta tunnelmaa. Erityisen ylellinen lopputulos syntyy kiillotetuilla laatoilla, joissa marmorikuosi pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Isot peilipinnat heijastavat kauniisti valoa ja saavat tilan tuntumaan suuremmalta. Kynttilät, vieno huonetuoksu sekä laadukas käsisaippua ovat kauniita yksityiskohtia. Paksut ja muhkeat pyyhkeet, kylpytakit ja matto viimeistelevät hotellimaisen sisustuksen.

Pikkukuva 5(2)

Seinä- ja lattialaatat: LPC Aventura

Pikkukuva 6(2)

Seinälaatat: LPC Glamour

Pikkukuva 4(2)

Lattia- ja seinälaatat: LPC Aventura

Marmorikuosiset suurlaatat

Marmorikuosi nousee parhaiten esiin suurikokoisissa laatoissa. Isoille laatoille vastapainoa luo tyylikäs mosaiikki. Useisiin laattasarjoihin kuuluu runsaasti erikokoisia laattoja, joten sisustukseen voi tuoda kontrastia myös eri ko'oilla leikittelemällä.

Valitse suurlaattoja yhdessä hillityssä värissä tai sekoita eri sävyjä, kuoseja ja pintoja. Marmorikuosin kanssa sopivat kauniisti yhteen myös betoni-, metalli- ja kivikuosiset laatat, joilla lopputulokseen syntyy kiinnostavaa kontrastia. Lue lisää suurlaatoista sekä niiden ominaisuuksista, asennuksesta ja käytöstä sisustuksessa.

Pikkukuva 8

Siniset seinä-ja lattialaatat: LPC Aventura

Pikkukuva 7

Seinälaatat: LPC Glamour

Pikkukuva 9

Seinä- ja lattialaatat: LPC Aventura

Marmorikuosiset tuotteet

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä