add_circleArrow downArrow upikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedcheckikonit_231116_korjattu_outlinedEditA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedfile-pdffile-textGridikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedLabelA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedpinterestikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedStorage BoxA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedStackA line styled icon from Orion Icon Library.Label TagA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedtwitterikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlined

Haku

Trendinä maanläheiset pastellit

Pastellivärien ilmestyminen katukuvaan ja koteihin on varma kevään merkki. Hempeät sävyt liittyvät kuitenkin laajempaan trendiin ja elintapojen muutokseen, ja oikein sävytettynä ne sopivat hyvin myös muihin vuodenaikoihin. Parhaalta pastellit näyttävät nyt murrettuna ja maasävyihin yhdistettynä.
Pääkuva

Kuusikulmaisen laatan muoto häviää isolla pinnalla, jolloin syntyykin kolmiulotteisia pastellikuutioita. Lattialaatat: LPC Minima 8.6, kuosi Multicolor (tilaustuote)

Vastapainoa jatkuvalle muutokselle

Alati muuttuva ja kovaa vauhtia digitalisoituva maailma sekä yhä laitekeskeisempi arki lisäävät rauhattomuutta ja irrallisuuden tunnetta. Elämästä on tullut lähtökohtaisesti hyvin liikkuvaa – töitä tehdään paljon etänä, mutta toisaalta niiden perässä ollaan valmiita matkustamaan pitkiäkin matkoja. Vastapainoksi vaihtuvuudelle, jatkuvalle muutokselle ja hektiselle arjelle kotiin kaivataan pysyvyyttä sekä rauhoittavia ja kestäviä elementtejä. Koti onkin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paikka, jossa on oltava tilaa ajattelulle ja hengähtämiselle.

Pikkukuva 1

Romantiikan rakastaja nauttii hempeistä sävyistä ja koristeellisista kuvioista. Seinälaatat: LPC Memento, värit Bianco, Avorio ja Cipria (tilaustuote)

Pikkukuva 2

Neutraalit ja harmoniset maasävyt pehmentävät leiskuvan pinkkiä lattiaa. Lattialaatat: LPC PoPJob, väri Pop Pink (tilaustuote)

Pikkukuva 3

Puuterista roosaa ryhdistämään sopivat musta ja harmaa. Kuusikulmaiset lattialaatat: LPC Minima 8.6, kuosi Curve (tilaustuote)

Maanläheiset pastellivärit tuovat pehmeyttä, klassikkohuonekalut pysyvyyttä

Klassikkokalusteet tuovat kodin sisustukseen kaivattua pysyvyyttä ja utuisten pastellisävyjen sekä maavärien yhdistely  harmoniaa. Tumma puu antaa nyt tilaa vaaleille koivu-, tammi- ja tiikkikalusteille, jotka näyttävät erityisen hyviltä hailakoihin pastelliväreihin yhdistettyinä. Sisustuksen yksityiskohtia esiin nostamaan tuodaan harkitusti mustaa.

Liikkuva elämäntapa näkyy kodeissa myös aiempaa kevyempinä, modulaarisina ja jopa leikkisinä kalusteina massiivisten kulmasohvien aika on viimein ohi. Sirot sohvat, tuolien ohuet putkijalat sekä lankahyllyt ja muut lankakalusteet tekevät kodista ilmavan ja mukautuvan. Keveiden kalusteiden ansiosta kodin järjestystä ja ratkaisuja on helppo vaihtaa elämäntilanteen ja tarpeiden muuttuessa. Toisaalta kodin vaihtaessa paikkaa huonekalut saa myös helposti otettua mukaan.

Pikkukuva 4

Rohkeampaa ratkaisua hakeva yhdistelee reippaasti eri värejä ja kuoseja. Seinälaatat: LPC Mash-up, kuosit 4 36, 5 36, 2 36, 1 36 ja 3 36 (tilaustuote)

Pikkukuva 5

Purppuraiset laatat luovat tilaan jännittävän ja intensiivisen tunnelman. Seinälaatat: LPC Plain, väri Mosto PA 13 (tilaustuote)

Pikkukuva 6(2)

Laattalattiaa on jatkettu hauskasti seinälle, mikä tekee työtilasta leikkisän ja mielenkiintoisen. Kuusikulmaiset laatat: LPC Minima 8.6, kuosi Multibeige (tilaustuote)

Lue aiheesta lisää