Trendinä maanläheiset pastellit

Pastellivärien ilmestyminen katukuvaan ja koteihin on varma kevään merkki. Itse asiassa hempeät pastellit liittyvät kuitenkin laajempaan trendiin ja elintapojen muutokseen ja sopivat oikein sävytettynä kaikkiin vuodenaikoihin. Parhaalta pastellivärit näyttävät nyt murrettuna ja maasävyihin yhdistettynä.
Pääkuva

Seinälaatta: LPC Regolo, värissä Cipria.

Vastapainoa jatkuvalle muutokselle

Alati muuttuva ja kovaa vauhtia digitalisoituva maailma sekä yhä laitekeskeisempi arki lisäävät rauhattomuutta ja irrallisuuden tunnetta. Elämästä on tullut lähtökohtaisesti hyvin liikkuvaa – töitä tehdään paljon etänä, mutta toisaalta niiden perässä ollaan valmiita matkustamaan pitkiäkin matkoja. Vastapainoksi vaihtuvuudelle, jatkuvalle muutokselle ja hektiselle arjelle kotiin kaivataan pysyvyyttä sekä rauhoittavia ja kestäviä elementtejä. Koti onkin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paikka, jossa on oltava tilaa ajattelulle ja hengähtämiselle.

Pikkukuva 1

Seinälaatat: LPC Regolo, värissä Cipria, ja LPC Regolo Bamboo, värissä Ossido. Lattialaatta: LPC Regolo, värissä Lunaria.

Pikkukuva 2

Seinälaatat: LPC Pastelli, värissä 4006 Nocciola.

Pikkukuva 3

Kuvan laatat: LPC Regolo, värissä Cipria ja Lunaria.

Maanläheiset pastellivärit tuovat pehmeyttä, klassikkohuonekalut pysyvyyttä

Klassikkokalusteet tuovat kodin sisustukseen kaivattua pysyvyyttä ja utuisten pastellisävyjen sekä maavärien yhdistely harmoniaa. Tumma puu antaa nyt tilaa vaaleille koivu-, tammi- ja tiikkikalusteille, jotka näyttävät erityisen hyviltä hailakoihin pastelliväreihin yhdistettyinä. Sisustuksen yksityiskohtia esiin nostamaan tuodaan harkitusti mustaa.

Liikkuva elämäntapa näkyy kodeissa myös aiempaa kevyempinä, modulaarisina ja jopa leikkisinä kalusteina massiivisten kulmasohvien aika on viimein ohi. Sirot sohvat, tuolien ohuet putkijalat sekä lankahyllyt ja muut lankakalusteet tekevät kodista ilmavan ja mukautuvan. Keveiden kalusteiden ansiosta kodin järjestystä ja ratkaisuja on helppo vaihtaa elämäntilanteen ja tarpeiden muuttuessa. Toisaalta kodin vaihtaessa paikkaa huonekalut saa myös helposti otettua mukaan.

Pikkukuva 4

Seinälaatat: LPC Artisan, värissä 07 salvia ja 09 valkoinen.

Pikkukuva 5

Seinälaatat: LPC Oceano, värissä valkoinen, ja LPC Oceano Aalto, värissä jade. Penkin laatta: LPC Oceano Line, värissä rosa.

Pikkukuva 6

Lattialaatta: LPC Alfa, väri 04 Minttu

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä