Viehkeän vaaleanpunainen sisustus

12.05.2017
Viaton vaaleanpunainen ilahduttaa sisustuksessa niin hempeänä pastellina kuin kirkkaampana pinkkinäkin. Tutustu ideoihin vaaleanpunaisen käyttämisestä ja poimi sopivat vinkit sekä romanttiseen että vähäeleiseen tyyliin.
Karusellin kuva 1

Pilkut yhdistettynä vaaleanpunaiseen ja valkoiseen korostavat vessan naisellista ilmettä. Seinälaatat: LPC Play, värit 26ML, DK 26W ja 26W (tilaustuotteita)

Karusellin kuva 3

Utuiset, rauhalliset sävyt sopivat hyvin makuuhuoneeseen. Lasimosaiikit: LPC Nordic

Karusellin kuva2

Kyyhkynharmaa ja malva ovat kaunis väripari. Seinälaatat: LPC Play, värit 26TO ja 26ML (tilaustuotteita)

Karusellinkuva 4

Pukeutumishuoneen lattiaan on valittu persoonallinen ja rohkea, vaaleanpunainen puukuosi. Lattialaatat: LPC PoPJob, väri Pop Pink PJ 15 (tilaustuote)

Karusellin kuva 1
Karusellin kuva 3
Karusellin kuva2
Karusellinkuva 4

Vaaleanpunainen sisustus ei välttämättä ole romanttinen

Vaaleanpunainen edustaa lempeyttä ja rauhaa, mutta myös viattomuus liitetään tähän hempeään väriin. Vaikka vaaleanpunainen on perinteisesti mielletty naiselliseksi väriksi, nykyään sitä näkee katukuvassa niin naisten kuin miestenkin päällä. Myös kodin sisustuksessa utuinen pinkki on ottanut viime aikoina jopa trendivärin asemaa.

Vaaleanpunainen liitetään erottamattomaksi osaksi romanttista tyyliä. Viime vuosina puuterisen hempeät, murretut sävyt ovat kuitenkin yleistyneet vähäeleisemmissä sisustustyyleissä. Samalla niiden käyttö on lisääntynyt isoillakin pinnoilla. Hyvä näin, sillä vaaleanpunainen on iloinen ja toisaalta myös rauhoittava väri.

Vaaleanpunaisen väriparit sisustuksessa

Vaaleanpunaisen jujuna on monipuolisuus. Kun yhdistät vaaleanpunaista muuten neutraaleihin väreihin, kuten harmaaseen ja mustaan, ei liian romanttista lopputulosta tarvitse pelätä. Jos tavoittelet erityisen naisellista ilmettä, kannattaa valita astetta pinkimpi sävy ja yhdistää se raikkaaseen valkoiseen.

Haluatko saada tilan näyttämään avarammalta, mutta vierastat kokovalkoisia seiniä? Valitse hyvin haalea vaaleanpunaisen sävy. Se tekee huoneesta paitsi tilavamman oloisen, luo myös sinne miellyttävän pehmeän, kotoisan ja kutsuvan tunnelman.

Pikkukuva 1

Krakeloitujen laattojen lasitettu, halkeilleen oloinen pinta elää valon mukana. Seinälaatat: LPC Kraklé, värit Bianco ja Glicine (tilaustuotteita)

Pikkukuva 2

Monivärinen ja -kuosinen, pastellisävyinen laattatilkkutäkki piristää keittiön välitilan. Seinälaatat: ER Cardiff, väri Fabric (tilaustuote)

Pikkukuva 3

Valkoiset pilkut rytmittävät puuterisen vaaleanpunaista mosaiikkia, joka tuo kylpyhuoneeseen ihastuttavaa 60-luvun tunnelmaa. Mosaiikkilaatat: LPC Geometrie (tilaustuote)

Lue aiheesta lisää

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta