add_circleArrow downArrow upikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedcheckikonit_231116_korjattu_outlinedEditA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedfile-pdffile-textGridikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedLabelA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedpinterestikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedStorage BoxA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedStackA line styled icon from Orion Icon Library.Label TagA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedtwitterikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlined

Haku

Vehreä vihreä valloittaa sisustuksessa

Vihreä on luonnon ja kasvun väri, jolla on rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus. Vihreän värin hyödyt kannattaakin ottaa käyttöön sisustuksessa. Tällä hetkellä erityisesti tummemman vihreät sävyt ovat trendikkäitä – poimi vinkit vihreällä sisustamiseen.
Karusellin kuva 1

Kasviaiheinen mosaiikki tuo aulaan raikkautta ja vehreyttä. Seinälaatat: Appianin yksilöllisesti tilauksesta valmistama mosaiikkikuva

Karusellin kuva2

Vihreät seinälaatat määrittävät kylpyhuoneen tunnelman. Mosaiikki: LPC Geometrie (tilaustuote)

Karusellin kuva 3

Suurikokoiset kukat herättävät tilan eloon. Seinälaatat: Appianin yksilöllisesti tilauksesta valmistama mosaiikkikuva

Karusellinkuva 4

Mustat kalusteet tuovat kontrastia limetinvihreisiin seiniin. Seinälaatat: LPC 21, väri Lima (tilauskoko)

Karusellikuva 5

Orangerien lattialaatoitus on kuin matto. Mosaiikki: LPC Memorie Ombra, väri 10 (tilaustuote)

Karusellin kuva 1
Karusellin kuva2
Karusellin kuva 3
Karusellinkuva 4
Karusellikuva 5

Vihreä on suosittu sisustusväri

Väreillä on suuri vaikutus mielialaan ja hyvinvointiin, vaikka emme sitä aina huomaisikaan. Siksi kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään, millä sävyillä oman kodin sisustaa, jotta siellä olisi mahdollisimman hyvä olla.

Vihreä on luonnon ja kasvun väri ja sitä on aina käytetty paljon sisustuksessa. Tällä hetkellä erityisesti tummemman vihreät sävyt ovat sisustuksessa trendikkäitä.

Vihreä onkin loistava valinta kotiin, sillä sen koetaan rauhoittavan mieltä ja lievittävän stressiä. Vihreä lisää myös luovuutta ja keskittymiskykyä. Lisäksi on havaittu, että vihreissä tiloissa ihmiset viihtyvät pitkään. Niinpä vihreä on oivallinen väri myös työtilaan tai toimistolle. 

Pikkukuva 1

Tekstiilimatto tuo tilaan viihtyisyyttä ja kodikkuutta. Tekstiililaatat: Interface Twist & Shine Micro, väri Lime

Pikkukuva 2

Kirkkaalla vihreällä on energisoiva vaikutus, kun taas tummemmat sävyt luovat rauhoittavaa tunnelmaa. 

Pikkukuva 3

Alhaalta tumma seinä saa huoneen näyttämään todellista korkeammalta. Seinälaatat: LPC Poetique, väri D (tilaustuote)

Näin tuot vihreää väriä kotiin

Parhaiten vihreän värin rauhoittava vaikutus saadaan esiin, kun se yhdistetään murrettuihin, luonnollisiin sävyihin: ruskeaan, hiekkaan ja saveen. Tummat sävyt tuovat tilaan seesteisyyttä, kun taas kirkkaammilla vihreillä voi luoda raikkaampaa ja energisempää tunnelmaa.

Jos innostut käyttämään huoneen seiniin useita eri värejä, valitse alaosaan tummempia sävyjä ja kattoa kohti vaaleampia. Näin maksimoit tilan ja korkeuden tunnun ja saat huijattua pienen huoneen näyttämään todellista suuremmalta.

Mikäli suuret vihreät pinnat askarruttavat, mutta toivot kotiisi ripauksen vihreän myönteisiä puolia, voit valita väriä tekstiileihin tai kalusteisiin. Viherkasvit ovat tehneet näyttävän paluun, joten myös muutama uusi huonekasvi piristää kodin tunnelmaa kummasti.

Lue aiheesta lisää