Pääkuva

Broome Street -tekstiililaatoissa on ekologinen CQuestBio-biokomposiittipohja. Tuotteen valmistuksessa on käytetty yhteensä 87,57 % kierrätettyä ja biopohjaista raaka-ainetta. Tekstiililaattojen valmistuksesta aiheutuva hiilijalanjälki on hyvin pieni.

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

01.02.2022

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV teki mittavan toimitilaremontin muuttaessaan uusiin tiloihin. Suunnittelussa punainen lanka oli Italia ihastuttavine Piazzoineen ja mukulakivikatuineen. Tiloihin valittiin akustoivat ja ekologiset Interface-tekstiililaatat sarjoista Human Connections Collection, NY+LON Streets, Touch&Tones II sekä Heuga 727. Lisäksi toimitiloissa on käytetty keraamisia laattoja sarjoista LPC Alpstone sekä LPC Solo.

Projektin tyyppi:
  • Liike- ja toimistorakentaminen
Sijainti: Jyväskylä
Rakennustyyppi: Toimitila
Rakennusvuosi: 2021
Suunnittelija: Close Designers Oy ja Laura Voutilainen, OP Osuuskunta Toimitilapalvelut
kuva1

Broome Street  ja Mercer Street -tekstiililaatoilla toteutettu aluematto sitoo aulan sisustuksen yhteen.

kuva2

Mallinsimme tilan käyttäjälle ideakuvan aluematosta. 3D-ideakuva on osa maksutonta #Laattapiste projektiassari -palveluamme.

2360x2360 px(2)

Aulatiloihin valittiin erittäin kovaan käyttöön soveltuva, minimalistinen ja moderni keraaminen laatta sarjasta LPC Solo

2360x2360 px

Human Connections -tekstiililaatoissa on sammaloituneiden mukulakivien kuosi. Näissä ekologisissa tektiililaatoissa on käytetty 92,53 % kierrätettyä ja biopohjaista materiaalia. 

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä