Kuva_1
Kuva_2
Kuva_3
Kuva_4
Kuva_5
Kuva_6

Espoon sairaala

Espoon sairaala on Espoon Karvasmäessä sijaitseva ikääntyneiden hoitoon ja kuntoutukseen erikoistunut terveydenhuoltolaitos. Espoon sairaala on yhdistetty yhdyskäytävällä vieressä sijaitsevaan Jorvin sairaalaan. Yhdessä nämä kaksi sairaalaa muodostavat laajan terveyspalveluiden kokonaisuuden, joka palvelee monipuolisesti Länsi-Uudenmaan asukkaita.

Pukkila sai olla mukana toteuttamassa sairaaloiden uusia tiloja toimittamalla turvallisia ja viihtyisiä laattaratkaisuja sairaalan yleisiin tiloihin ja hoitohuoneisiin.

Projektin tyyppi:
  • Terveydenhuolto
Sijainti: Espoo
Rakennustyyppi: Sairaala

Sairaaloiden laatoituksessa avaintekijöitä ovat turvallisuus ja hygieenisyys

Kun sairaaloihin ja hoivakoteihin suunnitellaan laatoitusratkaisuja, tilan ilmeen lisäksi on tärkeää huomioida myös laattojen turvallisuus, kestävyys sekä hygieenisyys. Erityisesti ikäihmisten käytössä olevien tilojen lattiat eivät saa olla märkänäkään liukkaita ja sairaalaympäristössä helppo puhtaanapito on tärkeää. Nämä kriteerit mielessä pitäen valitsimme yhdessä suunnittelijoiden kanssa myös Espoon sairaalan laatat.

Sairaalaan valikoitui useita eri laattasarjoja ja -malleja. Lattioiden laatoituksessa käytettiin esimerkiksi suuria ja kestäviä, mattapintaisia laattamalleja. Väriä muuten kliinisiin sairaalatiloihin saatiin pirteillä seinälaatoituksilla.

Pikkukuva_1
Pikkukuva_2

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä