Karusellikuva_1
Karusellikuva 2
Pohja
Karusellikuva_1
Karusellikuva 2
Pohja

Moderni kylpyhuone

02.05.2017

Omakotitalon kakkoskylpyhuone

Kodin kakkoskylppäri muutettiin ahtaasta monitoimihuoneesta valoisaksi ja raikkaaksi tilaksi. Koko takaseinän levyinen kapea ikkuna tuo kylpyhuoneeseen paljon luonnonvaloa.

Omakotitalon isompi kylpyhuone ja sauna sekä wc oli remontoitu jo aikaisemmin, mutta kakkoskylpyhuone oli vielä jäänyt odottamaan vuoroaan. Putkiremontin yhteydessä tila päätettiin uudistaa, ja kumppaniksi valittiin Laattapiste avaimet käteen -palvelun vuoksi. Remontin kymmenen vuoden takuu kruunasi kokemuksen. 

Projektin tyyppi:
  • Kuluttajat
Sijainti: Espoo
Rakennustyyppi: Omakotitalo
Rakennusvuosi: 1971
Pinta-ala: 5 m²
Suunnittelija: Laattapiste Oy
Pääurakoitsija: Laattapiste Oy
“Kiireiselle ihmiselle parasta oli remontin stressittömyys.”
Johanna Bexar-Hannula Espoo

Valoisa ja avara kylpyhuone

Kylpyhuoneen ikkunan tuoma luonnonvalo maksimoitiin

“Putkiremonttimme oli edennyt siihen vaiheeseen, että tuli aika remontoida viimeinenkin kylpyhuone. Talomme isompi kylpyhuone, sauna sekä wc remontoitiin jo aikaisemmin.

Tykästyimme avaimet käteen -konseptiin. Olemme remontoineet paljon ja tämän viimeisen märkätilan kohdalla emme halunneet itse tilailla erikseen putkimiestä sun muita remonttiin liittyviä käytännön asioita. Oli helpottavaa, kun asiat sujuivat. Kaikki valmistui suunnitellusti ja ajallaan, ilman mitään suurempia ongelmia. Lisäksi remontin kymmenen vuoden takuu oli iloinen yllätys.

“Siirsimme pesutornin pois maiseman tieltä.”

Pohjaratkaisuun ei tehty suuria muutoksia, mutta tilasta muokattiin käytännöllisempi ja avarampi. Kylpyhuoneessa on koko takaseinän levyinen ikkuna, josta tulee sisään ihanasti luonnonvaloa. Ennen sen peittivät pesutorni ja suihkuseinä.

2360x2360 px sauna

Koko takaseinän levyistä ikkunaa haluttiin korostaa. Valo ja suuret laatat tekevät tilasta avaran tuntuisen.

2360x2360 px kodinhoitohuone

Erikoistyönä tehty keskilattiakaivo mahdollistaa suurten lattialaattojen käytön kaadoista huolimatta.

2360x2360 px suihkut

Kylpyhuoneen tilan tuntu ja valoisuus tuplaantuivat, kun pyykkitorni siirrettiin toiseen huoneeseen.

Kylpyhuonemyyjä auttoi yksityiskohtien kanssa

Halusimme kylpyhuoneesta samankaltaisen kuin aikaisemmin remontoidut kylpytilamme, eli suurta laattaa ja selkeää värimaailmaa. Tilassa on nyt kiiltävää valkoista pintaa kalusteissa ja luonnollisuutta suurissa laatoissa. Kaikki on hyvin selkeää.

Meillä oli ajatus tilan ulkonäöstä, ja kylpyhuonemyyjämme auttoi valitsemaan materiaalit, jotka sopivat talon ja aikaisempien remonttien henkeen. Saimme häneltä myös loistavia vinkkejä yksityiskohtiin, joista erikoistyönä tehty laattapäällysteinen keskilattiakaivo on hyvä esimerkki. Perinteisestihän lattian keskellä oleva kaivo vaatii kaatojen vuoksi ympärilleen pienet, maksimissaan 10 x 10 cm:n laatat.

“Kylpyhuone tuntuu paljon suuremmalta kuin ennen."

Koko perheemme on ollut remonttiin erittäin tyytyväinen. Meillä on kaksi teini-ikäistä poikaa, joten kaksi käytännöllistä kylpyhuonetta ovat tarpeen. Lopputulos on mielestäni ihanan ilmava! Parasta on, että tilaa tuntuu tulleen tuplasti lisää. En millään meinaa uskoa, että kylpyhuoneen koko on alle kuusi neliötä. Sehän on paljon suurempi kuin ennen!”

Johanna Bexar-Hannula, Espoo

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä