Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4
Kuva 1

Omakotitalo Jyväskylässä

07.06.2024

Jyväskylässä sijaitseva omakotitalo on näyttävä esimerkki loppuun asti suunnitellusta ja mietitystä kokonaisuudesta. Tyylikkäät tuotteet luovat visuaalisen kokonaisuuden, joka jatkuu harmonisesti läpi koko asunnon. Merkittävän projektin kokonaiskuvaa oli helppo hallita ja ohjata, sillä kohteen lattiapintamateriaalit ja erilaiset kylpyhuonetuotteet löydettiin kätevästi Jyväskylän myymälämme katon alta. Tuotevalikoiman laajuus olikin asiakkaille positiivinen yllätys!

Kohteessa hyödynnettiin suurempia laattakokoja, joiden avulla voidaan luoda visuaalisia ja näyttäviä kokonaisuuksia. Samalla kun laattojen koko kasvaa, niin saumojen määrä vähenee, mikä puolestaan tekee siivoamisesta helpompaa ja vaivattomampaa. Laatat sopivat loistavasti myös muihin kodin tiloihin ja tämä näkyy hienosti kohteen keittiössä. Projektissa luotettiin LPC Temple ja LPC Aventura -sarjan laattoihin, sekä  LPC Verbier -sarjan kaakeleihin. 

Makuuhuoneisiin tuotiin hotellimaista ylellisyyttä tekstiileillä. Belakos Obsession -sarjan kokolattiamatot lisäävät asumismukavuutta ja samalla ne muun muassa parantavat tilojen akustiikkaa. Kokolattiamattojen lisäksi asunnon lattiapintamateriaaleissa hyödynnettiin Green Florin Sileng Elegance -sarjan kestäviä vinyyleitä.

Pintamateriaalien lisäksi Jyväskylän projektissa hyödynnettiin laajasti erilaisia kylpyhuonekalusteita ja -tuotteita, kuten Dansanin tyylikkäitä designtuotteita. 

Tarkkaan mietitty kokonaisuus ja pitkäikäiset tuoteratkaisut palvelevat ja miellyttävät pitkälle tulevaisuuteen. Oman projektisi saat vaivattomasti alkuun varaamalla ajan lähimpään myymäläämme. Voit varata ajan maksuttomaan suunnittelutapaamiseen matalalla kynnyksellä näppärästi verkossa.

Projektin tyyppi:
  • Kuluttajat
Sijainti: Jyväskylä
Rakennustyyppi: Omakotitalo
Rakennusvuosi: 2024
Suunnittelija: DÜN Suunnittelutoimisto
Pääurakoitsija: P2V
Kuvanosto 1(2)

Belakos Obsession -kokolattiamatto tuo makuuhuoneeseen hotellimaista tunnelmaa. 

Kuvanosto 2(2)

Eri lattiapintamateriaalit luovat yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden, joka jatkuu läpi asunnon. 

Kuvanosto 6

Pintamateriaalien lisäksi Jyväskylään toimitettiin laadukkaita suihkuja ja hanoja. 

Kuvanosto 4

Suurempien laattojen avulla voidaan luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia. 

Kuvanosto 5

Projektinhallinta pysyi alusta loppuun vaivattomana, kun kaikki tarvittavat tuotteet saatiin saman katon alta. 

Kva 6

Laattoja hyödynnettiin myös kylpyhuoneen ulkopuolella. 

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä