Dansani

09.01.2018
Tanskalainen perheyritys Dansani valmistaa kylpyhuonekalusteita yli 35 vuoden kokemuksella. Yrityksen toiminnan ytimessä ovat selkeälinjainen muotoilu, korkea laatu sekä kestävä kehitys.
Logo 3
Pääkuva

Ohjenuorana käytännöllisyys, laatu ja vastuullisuus

Dansani on kansainvälinen kylpyhuone- ja muihin kosteiden tilojen kalusteisiin erikoistunut yritys, jolla on omia tytäryhtiöitä 12 maassa. Dansanin toiminnan perusteena ovat käytännöllisyys, laatu, kestävä kehitys sekä nimenomaan kylpyhuoneisiin suunnitellut tuotteet. Yritys vaalii vihreitä arvoja esimerkiksi istuttamalla uusia puita kaadettujen puiden tilalle.

Kylpyhuonekalusteet eri hintaluokissa

Kuluttajamyynnin ohella ammattirakentamisessa suositulla Dansanilla on laaja valikoima erilaisia tuotesarjoja, joissa on pohjoiseurooppalainen mitoitus ja muotoilu. Valmiiksi kasattuina toimitettavilla tuotteilla on suomalaisten standardien mukaiset hyväksynnät esimerkiksi sähkölaitteissa, ja saatavilla on sekä kalvo- että viilupintaisia kalusteita. Kalusteiden kosteudenkesto on varmistettu perusteellisella tuotekehityksellä ja testauksella: kaikki Dansanin tuotteet ylittävät DS2175-standarditestauksen kosteudenkeston raja-arvot kolme- tai jopa nelinkertaisesti.

Uudis- ja korjausrakentamisessa vankan aseman ovat saavuttaneet kalvopintaiset, ajattoman tyylikkäät Mido ja Luna. Niiden rinnalle Dansani on tuonut uuden Pro-sarjan, joka on suunniteltu nimenomaan ammattirakentamisen tarpeisiin. Sarjan kaikilla tuotteilla on samat asennus- ja kiinnitysmitat, mikä helpottaa suunnittelutyötä ja tekee tuotteiden vaihtamisen vaivattomaksi useammankin vuoden kuluttua. Sarjaan kuuluu allaskaappeja ja -laatikostoja sekä erilaisia altaita useassa eri hintaluokassa.

Zaro-, Calidris- ja Curvo-sarjojen aidot puuviilupintaiset sekä silkinhimmeäksi lakatut pinnat taas on valmistettu puusepän perinteiden mukaisesti. Tuotteiden muotoilu ammentaa tanskalaisesta selkeälinjaisesta muotoiluperinteestä, ja kaapistojen huolella hiotut yksityiskohdat, kuten liitokset ja pontit, ovat kuin suoraan puusepän verstaalta.

YOU-sarjan jujuna puolestaan on kolme eri tyyliä: ajaton Classic, romanttinen Vintage sekä pelkistetty Urban. Tyylejä voi halutessaan sekoittaa keskenään tai korostaa erilaisilla tukijaloilla, vetimillä, peileillä, valaistusratkaisuilla ja muilla tarvikkeilla. YOU-kalusteisiin on myös saatavilla yhteensopivia posliini-, lasi- ja solid surface -altaita, ja kalusteiden värisävyn voi valita vapaasti.

Kaikkiin Dansanin sarjoihin on tarjolla runsaasti lisäkaapistoja pienistä lokerikoista aina korkeisiin sivukaappeihin asti sekä laaja mallisto peilejä, valaisinpeilejä, peilikaappeja sekä valaisinpeilikaappeja.

Pikkukuva 1

Ylelliset Dansani Calidris -kylpyhuonekalusteet valmistetaan parhaista luonnonmateriaaleista.

Pikkukuva 2

Kaikilla Dansani Pro -kylpyhuonekalusteilla on samat asennus- ja kiinnitysmitat.

Pikkukuva 3

Dansani YOU -kylpyhuonekalusteiden jujuna on kolme eri tyyliä.

Pikkukuva_4

Dansani Zaro -kylpyhuonekalusteissa on ohuet muodot, minkä ansiosta ne sopivat kapeisiinkin tiloihin.

Pikkukuva_5

Monipuolinen Dansani Luna -sarja sisältää ratkaisuja myös kapeisiin ja epäsymmetrisiin kylpyhuoneisiin.

Pikkukuva_6

Dansani Mido -kylpyhuonekalusteet on suunniteltu valmiiksi paketeiksi, joten niiden valinta on helppoa.

Kylpyhuonetarvikkeilla lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen

Dansani haluaa tarjota ratkaisuja koko kylpyhuoneen sisustukseen. Siksi valikoimassa on runsaasti toimivuutta ja viihtyisyyttä tuovia lisätarvikkeita ja -varusteita. Erilaiset allaskaappien laatikoiden jakajat, pyyhekoukut sekä hyllyt helpottavat tavaroiden järjestelyä. Saatavana on myös esimerkiksi penkkejä ja jakkaroita sekä erityylisiä katto-, riippu- ja seinävalaisimia. Kaapistoissa käytetään laadukkaita, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä led-valaisimia.

Lue aiheesta lisää

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta