Dansani

Tanskalainen perheyritys Dansani valmistaa kylpyhuonekalusteita yli 35 vuoden kokemuksella. Yrityksen toiminnan ytimessä on selkeälinjainen muotoilu, korkea laatu sekä kestävä kehitys.
Logo 3
Pääkuva

Käytännöllistä laatua vastuullisesti

Dansani on kansainvälinen kylpyhuone- ja muihin kosteiden tilojen kalusteisiin erikoistunut yritys, jolla on omia tytäryhtiöitä 12 maassa. Dansanin toiminnan perusteena ovat käytännöllisyys, laatu ja kestävä kehitys. Dansanilla vastuu ympäristöstä ja työntekijöistä on hyvin konkreettista, sillä kaikki puuvanerit tulevat kestävästi viljellyistä eurooppalaisista metsistä ja tavarantoimittajat valitaan tarkoin sillä perusteella, kuinka he johtavat yritystään ympäristönsuojelun ja työolosuhteiden kannalta.

Moninkertaisesti perinteisiä standardeja parempi kosteudenkesto

Kuluttajamyynnin ohella ammattirakentamisessa suositulla Dansanilla on laaja valikoima erilaisia tuotesarjoja, joissa on pohjoiseurooppalainen mitoitus ja muotoilu. Valmiiksi kasattuina toimitettavilla tuotteilla on suomalaisten standardien mukaiset hyväksynnät esimerkiksi sähkölaitteissa, ja saatavilla on sekä kalvo- että viilupintaisia kalusteita. Kalusteiden kosteudenkesto on varmistettu perusteellisella tuotekehityksellä ja testauksella. Kaikki Dansanin tuotteet ylittävät DS2175-standarditestauksen kosteudenkeston raja-arvot kolme- tai jopa nelinkertaisesti.

Valmistajan tiedot:

Perustamisvuosi: 1983
Liikevaihto: 67 milj.
Työntekijöiden määrä: yli 180 
Pääkonttori: Tanska
Tehtaat: Tanska

Myynti Suomessa: Laattapiste-Pukkila
Tuotetakuu: Kylpyhuonekalusteet 10 vuotta, pyyhekuivaimet 5 vuotta
Tuotereklamaatiotuki: Laattapiste-Pukkila
Varaosasaatavuustakuu: 10 vuotta
Varaosien saatavuus: Laattapiste-Pukkila

Reklamaatioprosentti

Dansanin tuotesarjat

Lue lisää Dansanista

Tutustu referensseihin

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä