Haku

Dansani

Tanskalainen perheyritys Dansani valmistaa kylpyhuonekalusteita yli 35 vuoden kokemuksella. Yrityksen toiminnan ytimessä ovat selkeälinjainen muotoilu, korkea laatu sekä kestävä kehitys.
Logo 3
Pääkuva

Ohjenuorana käytännöllisyys, laatu ja vastuullisuus

Dansani on kansainvälinen, kylpyhuone- ja muihin kosteiden tilojen kalusteisiin erikoistunut yritys, jolla on omia tytäryhtiöitä 12 maassa. Dansanin toiminnan perusteena ovat käytännöllisyys, laatu, kestävä kehitys sekä huolella kylpyhuoneisiin suunnitellut tuotteet. Vihreitä arvoja vaalitaan esimerkiksi istuttamalla uusia puita kaadettujen tilalle.

Kattavat kalustesarjat kylpyhuoneeseen

Dansanilla on laaja valikoima erilaisia tuotesarjoja, joissa kaikissa on pohjoiseurooppalainen mitoitus ja muotoilu. Valmiiksi kasattuna toimitettavilla tuotteilla on suomalaisten standardien mukaiset hyväksynnät esimerkiksi sähkölaitteissa.

Saatavilla on sekä kalvo- että viilupintaisia kaapistoja. Kalvopintaisten, ajattoman tyylikkäiden Mido- ja Luna-sarjojen kosteudenkesto on varmistettu panostamalla tuotekehitykseen sekä testaukseen: tuotteet ylittävät DS2175-standarditestauksen kosteudenkeston raja-arvot kolme- tai jopa nelinkertaisesti. Myös ammattirakentamisessa suositaan Dansanin kylpyhuonekalusteita; uudis- ja korjausrakentamisessa Mido ja Luna ovat suosituimpia kalustesarjoja.

Zaro-, Calidris- ja Curvo-sarjojen aidot puuviilupintaiset sekä silkinhimmeäksi lakatut pinnat on valmistettu puusepän perinteitä noudattamalla ja niiden muotoilu ammentaa tanskalaisesta selkeälinjaisesta muotoiluperinteestä. Kaapistojen huolella hiotut yksityiskohdat, kuten liitokset ja pontit, ovat kuin suoraan puusepän verstaalta.

Kaikkiin sarjoihin on tarjolla runsaasti lisäkaapistoja pienistä lokerikoista aina korkeisiin sivukaappeihin asti sekä laaja mallisto peilejä, valaisinpeilejä, peilikaappeja sekä valaisinpeilikaappeja.

Pikkukuva 1
Pikkukuva 2
Pikkukuva 3

Lisätarvikkeilla lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen

Dansani haluaa tarjota ratkaisuja koko kylpyhuoneen sisustukseen ja valikoimissa onkin runsaasti toimivuuden ja viihtyisyyden viimeisteleviä lisätarvikkeita ja -varusteita. Erilaiset allaskaappien laatikoiden jakajat ja telineet, kuten pyyhekoukut ja wc-paperitelineet, helpottavat tavaroiden järjestelyä. Saatavana on myös penkkejä ja jakkaroita sekä tyyliin sopivia katto- ja seinävalaisimia. Kaapistoissa käytetään laadukkaita, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä led-valaisimia.

lue aiheesta lisää