Pääkuva_2360x1180px

Alfred Kitchen & Bar

Alfred Kitchen & Bar on kohteen suunnittelijan, Eeva-Liisa Hiltulan (Lukkaroinen Arkkitehdit Oy) mukaan, kuin pieni pala Pariisia keskellä Oulua. As Oy Plaanatorni nimisen kerrostalon alakertaan toteutettu upea ravintola avasi ovensa syksyllä 2023. Saimme kunnian olla mukana toteuttamassa ravintolan sisustusta värikkäiden laattojen osalta.

Projektin tyyppi:
  • Hotellit ja Ravintolat
Sijainti: Oulu
Rakennustyyppi: Ravintola
Rakennusvuosi: 2023
Pinta-ala: 153 m²
Suunnittelija: Eeva-Liisa Hiltula ja Nina Keinänen, Lukkaroinen Arkkitehdit Oy
Rakennusliike: Skanska Talonrakennus Oy

Visuaalisesti elämyksellinen ravintolakokemus

Suunnittelun lähtökohtana oli Eeva-Liisa Hiltulan mukaan luoda visuaalisesti elämyksellinen ja mieleenpainuva kokonaisuus, jossa keskiössä on asiakkaan viihtyisyys. "Materiaalien ja sävyjen rohkea käyttö, miellyttävä pehmeä äänimaailma, valaistuksen monipuolisuus ja viimeistellyt yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen uniikin tunnelman ravintolan sisustukseen", Eeva-Liisa toteaa.

Ravintolan upeat sisäpinnat on toteuttanut Rakennus J Marttisen Jirka Marttinen. Erikoisvalmisteiset kiintokalusteet ovat Verstas puuta ja muuta -yrityksen puuseppä Maaka Paanasen käsialaa ja irtokalusteet kohteeseen on toimittanut Restatop Oy

Pikkukuva_1

Saniteettitilojen värikkäät laatat ovat Pukkilan Natura sekä Harmony Arquitectos -sarjoista. 

Pikkukuva_2

Ravintolan katseenvangitsija on upea LPC Plain Colours -mosaiikkilattia

Pikkukuva_3

Vihreät ja pinkit Harmony Arquitectos -sarjan laatat sointuvat täydellisesti yhteen.  

Upeita värejä ja korumainen mosaiikkilattia

Sisäänkäynnin ja ravintolasalin upea katseenvangitsija, korumainen mosaiikkilattia on LPC Plain Colours -sarjan mosaiikkikuvio joka koostuu 2,5 x 2,5 cm kokoisista kuusikulmaisista mosaiikinpalasista. Saniteettitiloissa puolestaan upeat värit on toteutettu  Pukkila Natura sekä Pukkila Harmony Arquitectos -laattasarjoilla. Jokaisella tilalla on oma värinsä, vihreä, terrakotta sekä vaaleanpunainen. Laattapinnat on saumattu Mapei Ultracolor Plus -saumalaastilla.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä