Pääkuva

Olohuone ja keittiö

Tyylikäs tummansävyinen koti

24.05.2022

Vuonna 2011 valmistuneen omakotitalon hyvin valkoinen sisustus muuttui sisustussuunnittelija Minna Miettisen sanoin ”vaaleasta, 10-vuoden takaisesta lookista rock-henkiseksi ja asukkaiden tyyliin täydellisesti istuvaksi luksusasunnoksi”. Noin 150 neliön kodissa kaikki pinnat menivät uusiksi lattiasta kattoon. Tumma sävymaailma oli lähtökohtana sekä pinta- että kalustemateriaalien valinnoissa. Pieniä kruunuja sisustukseen lisättiin tekstiileillä, irtokalusteilla ja valaistuksella.

Laattapisteen laattavalikoimasta löytyi täydellisesti tähän kohteeseen sopivat materiaalit.

Projektin tyyppi:
  • Kuluttajat
Sijainti: Espoo
Rakennustyyppi: Omakotitalo
Rakennusvuosi: 2011
Pinta-ala: 153 m²
Suunnittelija: Oy Conceptio Ab, Minna Miettinen
Pääurakoitsija: Helsinki Finest Oy
Pikkukuva 1

Kylpyhuone

Pikkukuva_2

Keittiö

Pikkukuva 3

Lounge-huone

Kylpyhuoneen 50x100 cm kokoinen kiillotettu seinälaatta LPC Temple -sarjasta (väri Vulcano) ja lattiaan valittu musta kiiltävä/matta shakkiruutukuvioinen LPC Duet  1,2x1,2 cm mosaiikki tekevät tilasta tyrmäävän persoonallisen. Musta Mapei Kerapoxy Design -epoksisauma täydentää kylppärin ilmeen ja helpottaa saumojen puhtaanapitoa. Kauniisti jiiratut kulmat ja ikkuna suoraan kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen luovat yksityiskohdillaan huikean hienon kokonaisuuden.

Näyttävä olohuone- ja keittiötila on laatoitettu kauttaaltaan LPC Castle -sarjan grafiitti-värisellä 80x80 cm kokoisella mattapintaisella laatalla. Laatan kuviollinen ja sävyltään kirjava pinta on ollut asukkaiden Minttu Korpelan ja Aki Holman mukaan täydellinen valinta koiratalouteen. Ison laattakoon ansiosta saumapinta-ala jää vähäiseksi ja kapealla, laatan sävyisellä Mapei Ultracolor Plus 119 London grey -saumavärillä tehtynä, kokonaisuus on hyvin ehyt. Keraaminen laatta onkin helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä ansioista huippuvalinta eläintalouteen.

Kodin lounge-huoneen lattiaan valittiin LPC Revolution -sarjan laavan sävyinen 90x90 cm kokoinen laatta, jossa niin ikään tumma sävymaailma, kapeat laatan sävyiset saumat (Mapei Ultracolor Plus, sävy 114) ja sileä mattapinta istuvat huoneen kokonaisuuteen juuri niin kuin pitää.

Tämän kodin persoonallinen ilme pysyy kautta linjan. Rohkea tummien värien käyttö sekä viimeistelty toteutus muutti asunnon aivan uuteen loistoonsa!

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä