Karusellikuva 1

Tammenväriset kylpyhuonekalusteet pehmentävät harmaavalkoista tilaa.

Karusellikuva 4

Saunan pehmeänsävyiset puupinnat tuovat kylpytiloihin lämpöä.

Karusellikuva 2

Keittiön välitilan rouhea laatta tuo kontrastia pelkistettyihin kaappeihin. Väri sointuu kauniisti lattian Vinyl Locking Comfort -vinyylilankkuihin.

Karusellikuva 3

Kylpyhuoneremontin yhteydessä kodin kaikkiin muihin tiloihin asennettiin laadukkaat ja helppohoitoiset vinyylilankut

Pohjakuva 1
Pohjakuva 2
Karusellikuva 1
Karusellikuva 4
Karusellikuva 2
Karusellikuva 3
Pohjakuva 1
Pohjakuva 2

Vaalea kylpyhuone ja sauna, kotikylpylä sekä kodin lattiat ja keittiön välitila

11.05.2017

2000-luvun kerrostalon kylpyhuone ja sauna, kodinhoitohuone, kotikylpylä, koko muun kodin lattiat sekä keittiön välitilan laatoitus

Tallinnassa asuva mies remontoi yllätyksenä äidilleen asunnon Lahdesta. Kylpyhuoneen ja saunan sekä kodinhoitohuoneen lisäksi uuden ilmeen sai vessa, josta tehtiin pieni kotikylpylä. Samalla uusittiin koko muun kodin lattiat sekä keittiön välitilan laatoitus.

Koti oli siistissä kunnossa, mutta sen pohjaa haluttiin avartaa ja seiniä kaataa. Samalla päätettiin remontoida koko asunto lattiasta kattoon. Kylpyhuoneessa ja saunassa tehtiin perinteisempi remontti. Lisäksi kodin pikkuvessan ja kodinhoitohuoneen välistä seinää siirrettiin. Pikkuvessa muuttui kotikylpyläksi, jota voi käyttää myös meikkaustilana. Kodinhoitohuone pieneni, mutta järkevällä suunnittelulla sinne saatiin mahtumaan jopa enemmän kaappitilaa ja vielä suuri pakastinkin. Keittiön välitila sai uudet laatat, ja lattioihin asennettiin laadukkaat L320 Comfort -vinyylilankut. 

Projektin tyyppi:
  • Kuluttajat
Sijainti: Lahti
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2004
Pinta-ala: 85 m²
Suunnittelija: Laattapiste Oy
Laatoitusliike: MJM-Laatoitus Ky
Asennusliike: Sipilän Sähkö Oy ja Sipilän Putki Oy
Pääurakoitsija: Laattapiste Oy ja Remonttipriima
“Kiireiselle ihmiselle parasta oli remontin stressittömyys.”
Asiakas Tallinna

Kauniit kylpytilat sekä ylellinen kotikylpylä

Kerrostalokotiin remontoitiin pieni kotikylpylä

“Ostin asunnon, jonne äitini muutti. Asunto oli ihan hyvässä kunnossa, mutta halusimme tehdä siitä avaramman kaatamalla seiniä. Suunnittelin remontin yhdessä Laattapisteen kanssa äidille yllätyksenä. Ennen remontin alkua kävimme toki yhdessä äidin kanssa myymälässä hyväksymässä suunnitelmat.

Halusin remonttikumppaniksi tahon, joka hoitaa kaiken. Olin hankkinut laattoja aiempiin asuntoihini Laattapisteeltä. Kun kuulin heidän kaiken kattavasta remonttipalvelustaan, olin innoissani. Tämä ei ollut ehkä halvin ratkaisu, mutta luotettavin ja laadukkain kyllä. En myöskään halunnut pelätä ikäviä yllätyksiä tai urakoitsijan vaihtamista kesken remontin. Laadusta maksaa mielellään.

“Entiseen pikkuvessaan mahtuu nyt poreamme sekä peili ja kaapisto."

Äitini pitää mustavalkoisesta seeprakuosista ja siitä lähdimme liikkeelle. Mustavalkoisuus pehmennettiin harmaavalkoiseksi raidaksi kylpytilojen seiniin. Tammiset kalusteet valittiin tuomaan lämpöä tilaan. Halusin äidille poreammeen, mutta en sellaista, joka on samalla suihkutila. Laattapisteen kylpyhuonemyyjä ehdotti, että poistaisimme erillisestä pikkuvessasta pöntön ja lohkaisisimme kodinhoitohuoneesta lisää tilaa. Näin entiseen pikkuvessaan saatiin mahtumaan poreamme sekä peili ja kaapisto

Pikkukuva 1

Kylpyhuoneeseen valittiin harmaita ja valkoisia laattoja, joilla tehtiin seiniin raikas raidoitus. Ajattomat raidat ryhdistävät ja elävöittävät tilaa.

Pikkukuva 2

Kodinhoitohuone pieneni remontissa, mutta järkevän suunnittelun ansiosta sinne saatiin mahtumaan enemmän kaappitilaa kuin ennen.

Pikkukuva 3

Pikkuiselle vessalle lohkaistiin lisää tilaa viereisen kodinhoitohuoneen puolelta. Näin vessaan saatiin paikka kylpyammeelle

Koko kodin remontti eteni aikataulussa 

Laattapiste hoiti myös remonttiin liittyvät luvat. Kaikki eteni aikataulussa ja minun ei tarvinnut stressata mistään. Tämä oli tärkeää, sillä asun eri kaupungissa. Kävin työmaalla koko remontin aikana kolmisen kertaa. Noin kerran viikossa sain työmaalta raporttia remontin etenemisestä, ja pulmatilanteissa viestimme kännykkäkuvien avulla. Kaikki sujui hienosti.

“Laattapiste hoiti myös remonttiin liittyvät luvat."

Parasta on, että Laattapisteen kautta hoitui kaikki, myös sauna. Tilasin heiltä lisäksi koko asuntoon uuden lattian, joka on kestävää vinyylilankkua, sekä seinien maalauksen ja keittiön välitilan laatat. Nautin siitä, että remontista vastasi joku muu kuin minä, ja äitinikin sai rauhassa odotella remontin valmistumista. Hän on todella onnellinen uudesta kodistaan.”

Asiakas Tallinnasta

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä