Keraamiset laatat ja luonnonkivet

{{ totalNumOfResults }} {{ resultTypeName }} Suodata Suodata
Suodattimet
Ei hakutuloksia annetuilla hakuparametreilla.
{{ $trans('/common/loading') }} Näytä lisää
Seinälaatoilla tyyli ja kestävyys kohtaavat

Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan seinälaattoja. Löydät valikoimastamme paljon valinnanvaraa aina mosaiikkilaatoista marokkolaisiin laattoihin. Marokkolaistyylisistä laatoista suosittelemme tutustumaan laattasarjoihimme LPC Vintage, LPC Cool ja LPC Swing. Valitse seinälaatoista kauniit värit ja kuosit kodin seinäpinnoille. Tarjoamme ajattomia klassikoita, maalaisromanttisia kuviointeja ja moderneja ideoita laatoitukseen. Voit valita seinälaatat suurikokoisten, suorakaiteen mallisten laattojen joukosta tai perinteisempiä pienempiä laattoja. Muista, että valitsemalla oikean ladontatavan voit vaikuttaa tilan ilmeeseen. Meiltä löydät seinälaatat, jotka soveltuvat sekä perinteiseen ladontaan että tiililadontaan. Valitse suosikkisi tyylikkäistä laatoista ja kuviolaatoista ja luo haluamasi tyylinen seinäpinta valitsemallasi ladontatyylillä, käyttäen esimerkiksi mahtavia LPC Pastelli tai LPC Cuba laattoja. Asenna kaakelit ja klinkkerit ammattitaidolla. Käy tutustumassa valikoimaamme verkkokaupassamme ja inspiroidu seinälaatoista!

Seinälaatat kaikkiin huoneisiin – luo tyylikäs ilme kotiisi

Luo tyylikäs ilme kodin eri huoneisiin valitsemalla oikeat seinäpinnan materiaalit. Voit käyttää esimerkiksi kiiltäväpintaisia laattoja, joissa on käsintehdyn laatan tuntu ja moderni epätasainen aaltoileva pinta. Saumalaastin värin huolellinen täsmäys laatan väriin viimeistelee ilmeen. Tutustu laajalla valikoimalla saatavilla oleviin seinäpinnan materiaaleihin, jotka tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja väreissä, koissa ja pintarakenteissa. Älä unohda tärkeitä seikkoja, kuten vesieristystä ja kiinnityslaastin valintaa!

Korosta keittiön tyyliä laadukkailla välitilan laatoilla

Keittiön välitila on se seinätila, joka jää ylä- ja alakaappien väliin, yleensä noin 45-60 cm korkea. Tämä tila on keskeinen osa keittiön ilmettä ja sen valitsemiseen kannattaa panostaa huolella. Välitila voi toimia myös väripilkkuna tai katseenvangitsijana huoneessa. On tärkeää ottaa huomioon myös välitilan lämmönkestävyys, helppo puhdistettavuus ja käytännöllisyys erityisesti vesipisteen ja lieden lähellä, sillä keittiössä tulee aina roiskeita. Tutustu ratkaisuihimme, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja toiminnallisuuden keittiön välitilan suunnittelussa!
Keittiön välitilan laatoitukseen sopivat mainiosti tehostelaatat. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on marokkolainen laatta, joka edustaa nousevaa trendiä. Sen avulla voit luoda Marrakech-henkisen kuvioinnin esimerkiksi keittiön välitilaan. Lisäksi voit valita laatan, jossa yhdistyy pehmeä pohjakuviointi ja himmeä perinnekuvio. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset välitilan korostelaatat keittiöösi!

Kaunis ja tyylikäs kuusikulmainen välitilan seinälaatta - Tutustu hexagon-laattoihin!

Haluatko luoda välitilaan näyttävän ja modernin ilmeen? Valitse välitilan seinälaataksi upeat hexagon-laatat, jotka tuovat tilaan ainutlaatuista eleganssia. Hexagon-laattojen muoto ja tyyli tekevät niistä erinomaisen valinnan välitilan seinäpinnoille. Niiden kuusikulmainen muoto luo kiinnostavan ja dynaamisen vaikutelman, joka erottuu perinteisemmistä vaihtoehdoista. Hexagon-laattojen käyttö välitilassa tarjoaa mahdollisuuden luoda tyylikkäitä geometrisia kuvioita ja mielenkiintoisia muotoja, jotka lisäävät visuaalista kiinnostavuutta tilaan. Tutustu esimerkiksi Mallistomme LPC HEXAGON laatoitusesimerkkeihin!

Keraamiset laatat ovat kestävä, haalistumaton, helppohoitoinen, paloturvallinen ja ympäristöystävällinen pintamateriaali. Valikoimastamme löydät sekä seinälaatat, lattialaatat että ulkolaatat; niin houkuttelevimmat uutuudet kuin ajattomat klassikotkin. Vaihtoehtoja on jokaisessa hintaluokassa pienestä mosaiikista jättikokoisiin, usean metrin korkuisiin laattoihin saakka. Tutustu laajaan valikoimaan!

Varaa aika Etsi myymälä