Interface Hospitality – modulaarinen lattia hotelleihin

Suunnittele hotelliin lämmin tunnelma Interface Hospitality -mallistolla. Yhteensopivista tekstiili- ja LVT-lattioista löytyy paljon väri-, kuvio- ja tekstuurivaihtoehtoja erilaisiin hotellikonsepteihin. Modulaarinen lattia mahdollista erilaisten alueiden, kuten ruokailutilojen ja vastaanoton korostamisen. Tee vieraaseesi lähtemätön vaikutus!
Pääkuva

Lattia osana erinomaista asiakaskokemusta

Hotellin vieraat ympäri maailmaa odottavat täydellistä kokemusta. Tämä tekee hospitality-alasta sekä vaativan että palkitsevan. Interfacen Hospitality -konsepti on rakennettu erinomaisen asiakaskokemuksen lähtökohdista. Lattian pitää toimia erilaisissa hotellin tiloissa, kestää kovaa käyttöä ja parantaa akustiikkaa.

Malliston lattioissa on ajankohtainen sekä monipuolinen valikoima kuoseja ja värejä – lattiat ovat myös tarpeen mukaan kustomoitavissa hotellin brändin mukaisiksi. Innovatiivisen irtoasennuksen ansiosta lattian huolto tai päivitys ei vie juurikaan aikaa, joten esimerkiksi huoneet ovat minimaalisen ajan poissa käytöstä. Asennushukka on myöskin huomattavasti pienempi kuin perinteisen kokolattiamaton. Interface-lattia on myös ympäristöystävällinen – käytämme paljon kierrätysmateriaaleja ja sen ansiosta tuotteiden hiilijalanjälki on erityisen pieni.

Kestävä LVT-lattia hotelleihin

Interfacen LVT eli vinyylilankut ja -laatat on suunniteltu yhdisteltäviksi saman valmistajan tekstiililaattojen kanssa - et tarvitse lainkaan materiaalien välisiä listoja!

Voit helposti yhdistellä pehmeitä ja puolikovia lattiapintoja makusi mukaan. Kuosi- ja väriyhdistelmien laajuus mahdollistaa upeiden lattioiden suunnittelun hotellin kaikkiin tiloihin. Interfacen LVT:ssä on akustiikkaa parantava askeläänen vaimennuspohja Sound Choice™. LVT:ssä on myös otettu ekologisuus huomioon – valmistuksessa on käytetty jopa 39 % kierrätettyä materiaalia. 

LVT kuva

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä