LPC Pienten uima-altaiden mallisto tehokkaaseen uima-allastilojen suunnitteluun

LPC Pienten uima-altaiden mallistosta löydät tuotteet ja ratkaisut kouruttomien altaiden, esimerkiksi taloyhtiöiden, yksityiskotien, hotellien saunaosastojen ja pienten kylpylöiden tarpeisiin. Tutustu mallistoon!
Kuva_3
Kuva_1
Kuva_2
Kuva_4

Tuotteet ja ratkaisut pieniin uima-altaisiin

Laadukkaasti suunniteltu ja toteutettu uima-allastila on teknisesti kestävä, turvallinen ja kaunis. LPC Pienten uima-altaiden mallistossa kaikki nämä kriteerit on huomioitu. 

Suunnittelutyötä helpottamaan rakennettuun LPC Pienten uima-altaiden mallistoon on koottu tuotteet ja valmiit ratkaisut taloyhtiöiden, yksityiskotien ja hotellien saunaosastojen sekä pienempien kylpylöiden tarpeisiin. Suuremmissa uima-allashankkeissa, kuten isoja uimahalleja ja kylpylöitä suunniteltaessa, kannattaa ottaa yhteyttä projektimyyntiin.

Laatat pieniin uima-altaisiin

Laadukas Gail 

Yli 100 vuotta alalla toiminut, muun muassa useista olympia-altaista tunnettu saksalainen Gail tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita uima-allasrakentamisen tuotteita. 

  • LPC Pienten uima-altaiden mallistoon on valittu perusvärit laajasta kokonaisvärikartasta sekä joitakin erikoiskappaleita. Niiden lisäksi saatavilla on paljon muitakin värejä sekä kappaleita.
  • Valikoimassa sekä märkä- että kuivapuristelaattoja, joista märkäpuristelaatat soveltuvat erittäin lujan mekaanisen kiinnityksen ansiosta myös ulkokäyttöön.
  • Hyvin kestävät tuotteet, jotka on helppo pitää puhtaana.

Klassinen Gres Aragón

Espanjalainen perheyritys Gres Aragón valmistaa klassisia märkäpuristelaattoja lähes 80 vuoden kokemuksella. 

  • LPC Pienten uima-altaiden mallistossa olevien perustuotteiden lisäksi saatavana on paljon erilaisia sisustuksellisempia vaihtoehtoja, kuten puu-, kivi- ja merellisiä kuoseja.

Perinteikäs Appiani

Liki 150 vuotta sitten perustettu italialainen Appiani on tunnettu erittäin laadukkaiden, erikokoisten mosaiikkien valmistajana.  

  • LPC Pienten uima-altaiden mallistoon on valittu pintaominaisuuksiltaan ja väreiltään allaskäyttöön soveltuvat tuotteet. Perustuotteiden lisäksi saatavilla on runsaasti muita värejä sekä holkkakappaleita ja tehtaalla valmiiksi jiirattuja laattoja. 
  • Kestävät ja helppohoitoiset tuotteet, joilla on vaivatonta toteuttaa kaarevia pintoja.
  • Mosaiikit soveltuvat altaiden lisäksi erinomaisesti tehosteeksi.

Ekologinen Vidrepur

Vuonna 1988 toimintansa aloittanut VIDREPUR SA on erikoistunut kierrätyslasista valmistettavaan lasimosaiikkiin. Vidrepur toimittaa lasimosaiikkeja 199 maahan ympäri maailmaa. Valtaosa näistä mosaiikeista käytetään uima-altaissa ja uima-allastiloissa.

  • Valmistuksessa käytetään 99,9 % kierrätyslasia.
  • Kaikki tuotteet valmistetaan Espanjan tehtaalla.
  • Yksiväristen ja näyttävien tuotesarjojen joukosta LPC Pienten altaiden mallistoon on valikoitunut luonnosta inspiroitunut upea LPC Nature-sarja.
Pikkukuva_3

Appianin klassisissa mosaiikeissa on ylellistä kylpylätunnelmaa.

Pikkukuva 4

Vidrepurin LPC Nature -sarja on saanut inspiraationsa luonnosta.

Ratkaisut uimahalleihin, kylpylöihin ja taloyhtiön saunatiloihin

Uima-altaat voivat olla joko suorakaiteita tai vapaamuotoisempia rakenteita, mutta niissä on yhtä kaikki paljon haasteellisia yksityiskohtia ja läpivientejä. Tavanomaisista märkätiloista poiketen uima-altaisiin kohdistuu jatkuva veden paine sekä erilaisten kemikaalien kuormitus, minkä takia rasitus on huomattavan paljon kovempi kuin normaaleissa märkätiloissa.

Laatoituksen irtoaminen, saumojen rapautuminen ja raudoituksen korroosio ovat valitettavan yleisiä ilmiöitä, minkä vuoksi uima-allaskohteisiin on syytä valita vain turvalliseksi todettuja ratkaisuja. Niiden ohella avainasemassa ovat huolellinen suunnittelu, tarkoitukseen soveltuvat tuotteet sekä ammattimainen toteutus.

Italialaisella Mapeilla on kattava valikoima tuotteita ja ratkaisuja uima-altaan vedeneristämiseen, keraamisten laattojen ja lasimosaiikkien kiinnittämiseen ja saumaukseen sekä erilaisten saumojen tiivistämiseen. Saksalainen wedi puolestaan on erikoistunut vedeneristyslevyihin sekä valmiisiin XPS-elementteihin, jotka soveltuvat erinomaisesti uimahalleihin, kylpylöihin ja taloyhtiön saunatiloihin. Seinien lisäksi levyjä voidaan hyödyntää muun muassa poreammeiden, uima-altaiden ja höyryhuoneiden rakentamisessa ja koteloinnissa. Lisäksi wedi-levystä pystyy rakentamaan esimerkiksi erilaisia penkkejä, seinäkkeitä, hyllysyvennyksiä ja laskutasoja.

Palvelut uima-allasrakentamiseen

Kun tavarantoimittajia on vain yksi, rakennus- tai korjaushankkeen läpivienti ja logistiikka helpottuvat huomattavasti. Tarjoamme kaikki tuotteet ja ratkaisut alustan korjaamisesta viimeiseen pintaan asti. 

Uima-allaskohteiden pintamateriaalivalinnoissa huomioitavia asioita ovat muun muassa liukkausarvot, turvallisuus, kestävyys sekä puhdistettavuus ja ylläpito. Meiltä saat tuotteistusavun lisäksi suunnitteluehdotukset, projektio- ja detaljikuvat sekä määrälaskelmat. Toimitamme tarvittaessa myös juuri kyseiseen kohteeseen räätälöidyt väri- ja muotokappaleet.

Tämän ohella huolehdimme työselosteista ja tilaerittelyistä sekä muista tarvittavista dokumenteista, asennuskoulutuksista, työmaa-aloituksista, asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta sekä projektinhallinnasta koko sen elinkaaren ajan.

Uimahalli- ja kylpylärakentamisen referenssit

Vuosien varrella olemme olleet mukana lukuisissa pienissä ja suurissa uimahalli- ja kylpyläkohteissa sekä taloyhtiöiden uima-allas- ja saunatilojen korjaushankkeissa. Lisäksi olemme toteuttaneet kotikylpylöitä ja uima-altaita yksityiskoteihin.

Varaa aika Etsi myymälä