Wedi

Saksalainen wedi on markkinoiden johtavia rakennuslevyvalmistajia. Vuonna 1983 perustetun perheyrityksen valttina ovat ominaisuuksiltaan monipuoliset vedeneristyslevyt ja niistä jatkojalostetut tuotteet.
Logo 3
Pääkuva

Wedi on märkätilojen edelläkävijä

Eurofins-märkätilasertifioidut wedi-vedeneristyslevyt sopivat käytettäväksi sekä ranka- että kivirakenteisissa seinissä. Ne valmistetaan suulakepuristetusta, rakenteeltaan umpisoluisesta polystyreenivaahdosta. Eri paksuuksissa ja leveyksissä saatavilla oleva levy on vahvistettu molemmin puolin lasikuituverkolla ja erikoissementillä, mikä tekee siitä jäykän ja kestävän sekä mahdollistaa pinnan laatoituksen. Levy on kevyt kuljettaa ja asentaa, ja työstäminen puolestaan onnistuu vaivattomasti normaaleilla työkaluilla, esimerkiksi mattoveitsellä tai pistosahalla. 

Laatoitusvalmiita vedeneristyslevyjä perusvaihtoehdoista erikoismuotoihin

Wedi-vedeneristyslevyt soveltuvat erinomaisesti erilaisiin julkitilarakentamisen kohteisiin, kuten uimahalleihin ja kylpylöihin, mutta myös vaikkapa taloyhtiön saunatiloihin. Yhtä käyttökelpoinen ja näppärä ratkaisu se on yksityisissä kylpyhuoneissakin. Märkätilojen seinien lisäksi levyjä voidaan hyödyntää muun muassa poreammeiden, uima-altaiden, höyryhuoneiden sekä seinä-wc:iden rakentamisessa ja koteloinnissa. Lisäksi wedi-levystä pystyy rakentamaan esimerkiksi erilaisia penkkejä, seinäkkeitä, hyllysyvennyksiä ja laskutasoja.

Valmistajan tiedot:

Perustamisvuosi: 1983
Työntekijöiden määrä: n. 500
Pääkonttori: Emsdetten, Saksa
Tehtaat: Saksa, Yhdysvallat

Myynti Suomessa: Laattapiste Oy
Tuotereklamaatiotuki: Laattapiste Oy

Reklamaatioprosentti

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä