Leväsen palvelukeskus 1
Leväsen palvelukeskus 2
Leväsen palvelukeskus 3
Leväsen palvelukeskus 1
Leväsen palvelukeskus 2
Leväsen palvelukeskus 3

Leväsen palvelukeskus

Leväsen palvelukeskus rakennettiin Kuopioon palveluasumisen kortteliin. Kohde koostuu kahdesta hoivakodista, joiden asukkaat ovat tehostetun palveluasumisen asiakkaita. Rakennuksessa on pääosin yhden hengen asuntoja sekä muutamia pariskunnille suunnattuja asuntoja. Suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota asukkaiden omien kylpyhuoneiden esteettömyyteen ja käytettävyyteen. Yhteisten tilojen värimaailmassa pyrittiin helpottamaan asukaan orientoitumista ja kiinnitettiin huomiota aistiesteettömyyteen.

Projektin tyyppi:
  • Palvelutalot
Sijainti: Kuopio
Rakennustyyppi: Palvelutalot
Rakennusvuosi: 2023
Suunnittelija: Arkkitehtitoimisto ON Oy
Rakennuttaja: Niiralan Kulma Oy
Rakennusliike: Rakennusliike Soimu Oy
Asennusliike: Heikkinen Yhtiöt Oy

Kestävää ja hiilineutraalia

Leväsen palvelukeskuksessa märkätilojen pintamateriaalien valintaa ohjasi pitkälti tuotteiden todennettu kulutuksenkestävyys, mitoitus ja hiilineutraalius. Kohteen märkätiloissa käytetyn LPC P21 -laattasarjan monipuolinen värivalikoima vaikutti myös valintaan. Porrashuoneissa on käytetty LPC Block 300 -laattaa. Kohteen vedeneritys-, kiinnitys- ja saumaustuotteet ovat Mapein valikoimasta.

Pikkukuva_1

Kylpyhuoneiden laatat ovat hyvin kulutusta kestävästä LPC P21 -sarjasta ja kalusteet Laattapiste-Pukkilan kattavasta esteettömien tuotteiden mallistosta.

Pikkukuva_3

Laattapiste-Pukkilan LPC Easy -esteettömän malliston tuotteet kuten tukikahva suihkupidikkeellä, tukikahva sekä pesuaineteline kestävät kovaakin käyttöä.

Laattapisteen projektiassari-palvelu apuna työskentelyssä

Otimme käyttöön Laattapisteen Projektiassari-palvelun, joka mahdollisti ajantasaisen ja joustavan tiedotuksen tuotteista sekä ammattitaitoista apua märkätilojen rakenteiden laatumääritelmiin. Yhteyshenkilö oli aina puhelinsoiton päässä valmiina palvelemaan. Märkätilojen varusteet tulivat myös Laattapisteeltä.

Pikkukuva_4

Käytännöllinen ja toimiva kokonaisuus pitää sisällään antibakteerisuojatun pesualtaan tukikaiteella, saippua- ja käsidesiannostelijan, käsinelaatikkotelineen sekä lukollisen peilikaapin turvalliseen tavaroiden säilyttämiseen.

Pikkukuva_5

Lukollinen kaappi kahdella hyllyllä turvalliseen tavaroiden ja lääkkeiden säilytykseen.

Pikkukuva_6

Tukeva ja antibakteerinen seinäasennettava allas tukikaiteella kestää kovaakin käyttöä.

Hiilineutraalitodistus kuva

Projektipäällikkö Anne Tikkanen luovutti rakennuttaja Jari Koivistolle Laattapiste-Pukkilan todistuksen kohteessa käytetyistä hiilineutraaleista laatoista. Kuvassa vasemmalta oikealle: Projektipäällikkö Anne Tikkanen, rakennuttaja Jari Koivisto, vastaava työnjohtaja Tommi Kosonen, pääsuunnittelija Olli Nieminen ja työnjohtaja Teemu Juvonen.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä