Kuva_1
Kuva_2
Kuva_3
Kuva_4
Kuva_5

KYS Uusi Sydän

Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) Puijon sairaalakiinteistössä on käynnissä laaja uudistusohjelma. KYS Uusi Sydän 2025 -projekti kattaa KYSin pääsairaalan vuodeosastotornin peruskorjauksen sekä uuden yksitoistakerroksisen sairaalatornin rakentamisen vaiheittain vuosien 2018-2025 aikana. Uudisrakennukseen sijoittuu poliklinikkatiloja ja seitsemään kerrokseen vuodeosastoja, yhteensä noin 400 potilaalle. Lisäksi rakennukseen sijoittuvat mm. sydäntoimenpide- ja kuvantamisen tilat.

Pukkila on toimittanut Uusi Sydän -projektiin yli 4000 m² laattoja sekä tarjonnut asiantuntemusta modernien, turvallisten, hygieenisten ja helppohoitoisten laatoitusratkaisuiden suunnitteluun.

Projektin tyyppi:
  • Terveydenhuolto
Sijainti: Kuopio
Rakennustyyppi: Sairaala
Rakennusvuosi: 1959
Pinta-ala: 4000 m²
Kesto: 2018-2025
Suunnittelija: Raami Arkkitehdit Oy, Arkkitehdit Kontukoski Oy, Rakennussuunnittelutoimisto Turunen & Räisänen Ky
Rakennuttaja: Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri
Rakennusliike: Rakennusliike Lapti Oy

Turvalliset ja helppohoitoiset laattaratkaisut - värien iloa unohtamatta

Toimitimme sairaalaan yli 3500 m² seinälaattoja. Laattasarjaksi valittiin Pukkilan Nova Arquitectura, jonka nelikulmaiset himmeälasitteiset laatat ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia. Sarjan runsaasta värikartasta käytettäväksi valikoitui perinteisen valkoisen lisäksi myös pirteää keltaista ja oranssia sekä rauhoittavia vihreän ja sinisen sävyjä. Laattakokona käytettiin 30x30 cm moduulikokoa, joka on yksinkertainen asentaa.

Seinälaattojen lisäksi toimitimme sairaalalle myös turvallisia ja helppohoitoisia lattialaattoja. Henkilökuntatilojen lattialaatikoiksi valikoitui ikonisen Natura-laattasarjan Speckled White (M10x10). Natura-laatat ovat on lasittamattomia porcellanatoja, joita on saatavilla useissa eri sävyissä ja karheusluokissa. Toinen lattialaataksi valittu malli oli Keratech-sarjan nelikulmainen Medium Grey (M30x30). 

Kuva 1

Seinälaatat: Pukkila Nova Arquitectura Safari Green & White

Kuva 2

Seinälaatat: Pukkila Nova Arquitectura Safari Green & White

Kuva 3

Seinälaatat: Pukkila Nova Arquitectura Safari Green & White

Kuva 1

Seinälaatat: Pukkila Nova Arquitectura Yellow & White

Kuva 2

Seinälaatat: Pukkila Nova Arquitectura Amber & White

Kuva 3

Seinälaatat: Pukkila Nova Arquitectura Amber 

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä