Pääkuva

Interface Composure -tekstiililaatat ovat hiilineurtaaleja koko elinkaarensa ajan valmistajan Carbon Neutral Floors -ohjelman mukaisesti.

Espoon kristillinen koulu

01.02.2022

Espoon kristillinen koulu pääsi vuodenvaihteessa 2021/2022 muuttamaan uusiin tiloihin Matinkylässä. Uusien tilojen suunnittelua ohjasi tavoite turvallisuudesta, laadusta ja kestävästä kehityksestä. Erityistä huomiota on kiinnitetty sisäilman laatuun.

Koulun tiloihin valittiin hiilineutraalit Interface Composure-tekstiililaatat, jonka ansiosta vältettiin hiilidioksidipäästöjä n. 11 tonnia, eli saman verran kuin aiheutuisi 44 480 km autoilusta. Tekstiililaatat parantavat akustiikkaa ja sisäilmaa mm. koulun opetustiloissa sekä käytävällä.

Composure -tekstiililaatoissa tilojen suunnittelijoita viehätti rauhallinen kuviointi ja kokonaisuuteen sopiva värimaailma. Lisäksi tuotteen ekologisuus ja liimaton asennus nousivat tärkeiksi valintakriteereiksi.

Projektin tyyppi: Oppilaitokset ja päiväkodit
Sijainti: Espoo
Rakennustyyppi: Koulu
Rakennusvuosi: 2021
Pinta-ala: 1220 m²
Suunnittelija: Sisustussuunnittelija Hanne Juola, Avario ja arkkitehti Anne Jaakola-Wondafrash, Avario
Asennusliike: Heikkinen Yhtiöt Oy
"Valitsin Composure -tekstiililaatat rauhallisen kuvioinnin ja kokonaisuuteen sointuvan värimaailman perusteella. Myös liimaton asennustapa ja tuotteen ekologisuus olivat tärkeimpiä valintakriteereitä."
Hanne Juola Sisustussuunnittelija SI
2360x2360 px(3)

Projektipäällikkömme Pia Käyhkö luovutti lattioiden hiilineutraaliudesta kertovan Carbon Neutral Floors -sertifikaatin vararehtori Jonas Turuselle.

2360x2360 px

Composure -tekstiililaattojen orgaaninen kuvio on saanut inspiraationsa kalliomuodostelmista. Käytävällä sävy Wave.

Pikkukuva 4

Tekstiililaatat vaimentavat askeläänien lisäksi tilassa kimpoilevia ääniä joten ne ovat loistava valinta luokkahuoneeseen.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä