Palvelulupaus

Oikean kumppanin valinta on tärkein päätös projektissasi – sen suuruudesta tai haastavuudesta riippumatta. Meiltä saat kaiken osaamisen visiosta valmiisiin tiloihin helposti yhden pisteen kautta. Samalla tuet suomalaista perheyritystä.
Pääkuva

Kanssamme onnistut takuulla

Löydät meiltä markkinoiden ammattitaitoisimman ja monipuolisimman erikoisosaamisen saman katon alta. Olemme mukana jokaisessa projektisi vaiheessa ja autamme tekemään oikeat valinnat projektiisi helposti. Markkinoiden luotettavimpana ja turvallimpana toimijana olemme aina toiminta- ja toimitusvarma. Jokainen meistä Laattapisteellä antaakin sinulle palvelulupauksensa, joilla toteutamme unelmien tilat alusta loppuun - kanssamme onnistut takuulla.

Alta voit tutustua palvelulupaukseemme, joka on laadittu yhteistyössä henkilöstömme kanssa.

Onnistumisen lähtöpiste on suomalainen

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Laattapiste-Pukkilalle Avainlippu-merkin käyttöoikeuden. Käyttöoikeus koskee kaikkia Laattapisteen palveluita kuluttajille ja ammattilaisille. Laattapiste-Pukkila on toiminut alusta asti perheyrityksenä, ja asiakas on aina ollut yrityksen toiminnan keskiössä.

Samalla kun Laattapiste-Pukkilan myymälät eri puolella Suomea tarjoavat asiantuntevaa palvelua niin ammattilaisille kuin kuluttajille, palvelee verkkokauppa vuorokauden ympäri verkossa. Vantaalla sijaitsevan pääkonttorin yhteydessä toimiva keskusvarasto toimittaa tavaraa ympäri Suomea.

Laattapiste-Pukkila on toiminut alusta asti perheyrityksenä, ja vuosien saatossa yrityksen koko on kasvanut, mutta perheyrityksen arvot ja henki ovat edelleen vahvasti läsnä. Tunnustus on otettu innokkaasti ja ilolla vastaan.

”Olemme aina panostaneet siihen, että prosessien sijaan keskitymme asiakkaaseen, oli kyseessä sitten suuri yritysasiakas tai kuluttaja-asiakas. Sanomattakin on selvää, että olemme todella innoissamme ja kiitollisia, että saamme jatkossa viedä perheyrityksemme tarinaa eteenpäin Avainlipun kanssa”, Laattapiste-Pukkilan toimitusjohtaja Tommi Haru kertoo.

”Aloitimme pienenä perheyrityksenä, mutta nykyään Laattapisteestä on kasvanut laaja asiantuntijoiden verkosto”, Tommi Haru jatkaa.

Avainlippu tunnetaan Suomessa laajasti ja se toimii merkkinä suomalaisesta työstä. Suomalaisen Työn Liitto kuvaa merkkiä seuraavasti:

”Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että palvelu on tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlipulla tunnustetulla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.”

Elämäntyömme ovat tilat, joissa on huomennakin hyvä olla

Meitä on aina ajanut tahto luoda suomalaisille tiloja, joissa on huomennakin hyvä olla. Kasvollisena perheyrityksenä kannamme vastuumme ja kestävät arvot ovat nousseet meille vuosi vuodelta tärkeämmiksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ympäristöystävällistä rakentamista ja ekologisuus näkyy myös tuotevalikoimassamme. Vastuullisuudesta voit lukea lisää verkkosivuiltamme

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä