Asuntorakentamisen mallisto 2024

03.10.2023
Laattapisteen vuoden 2024 asuntorakentamisen malliston uusi kuvasto on ilmestynyt! Kuvasto sisältää paljon ideoita ja inspiraatiota rakentamiseen ja remontointiin. Nyt mukana ovat myös Pukkilan laatat!
Asuntorakentamisen malliston uusi kuvasto on täällä!

Vuoden 2024 kuvastoon on koottu kaikki asuntojen korjaus- ja uudisrakentamisen projekteissa tarvittavat tuotteet sekä inspiroivat ideat. Nyt mallistoon nostettu mukaan myös Pukkilan seinä- ja lattialaattasarjoja! 

Kuvasto sisältää kattavan valikoiman eri tuoteryhmien tuotteita pienten ja isojen projektien onnistuneeseen toteuttamiseen. Esittelemme kuvastossa keraamisten laattojen lisäksi kylpyhuonekalusteet, tekstiili- ja vinyylimatot sekä asuntorakentamisen ratkaisut, jotka toimivat lähtökohtana suunnittelulle erilaisissa projekteissa. Kuvaston kauniit ja havainnolliset kuvat saavat mielikuvituksen lentämään ja antavat suunnitteluun inspiraatiota ja tuoreita ideoita.

Malliston tuotteita yhdistävät korkea laatu, kestävyys, kilpailukykyinen hinta sekä erinomainen saatavuus. Tuotteilla on myös tarvittavat sertifikaatit ja ne täyttävät tuoteryhmäkohtaisten standardien asettamat vaatimukset. Sopivien tuotteiden löytämistä helpottaaksemme olemme jakaneet malliston tuotteet suuntaa antaviin hintaluokkiin Budget, Casual ja Design.

Selaile esitettä, ihastu, inspiroidu ja ota yhteyttä!

 

Varaa aika Etsi myymälä