Muutostyöpalvelu

Mikäli taloyhtiössäsi on käynnissä putkiremontti tai olet ostanut rakennusliikkeeltä uudiskohteen, tämä palvelu on sinua varten. Varaa aika Laattapiste-myymälästä, etätapaaminen tai kotikäynti, niin autamme sinua tekemään oman tilasi muutosvalinnat. Myyjämme ovat perehtyneitä taloyhtiöprojekteihin ja tietävät siihen liittyvät lainalaisuudet. Saat suunnittelijaltamme valitsemistasi muutostuotteista aina 3D-kuvan sekä 360 tilamallin, josta voit kurkistaa miltä tila tulee näyttämään. Teemme sinulle määrälaskennan ja toimitamme tuotevalintasi urakoitsijallesi.

Palvelun edut:

  • Asukkaalle persoonallisempi kylpyhuone vaivattomasti.
  • Taloyhtiölle kattava dokumentointi tuotevalinnoista.
  • Rakennusliikkeelle helpotusta muutostyövalintojen hallinnointiin.
  • Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu.
  • Saatavilla valtakunnallisesti joko myymälä- tai etätapaamisena.

Muutostyöpalvelu tuo joustoa tuotevalintoihin

Laadukkaasti toteutettu ja yksilöllinen kylpyhuone lisää asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa.

Putkiremontin yhteydessä taloyhtiön hallitus ja uudisrakennushankkeessa rakennusliike voivat tarjota asukkaille valmiiden tuotevaihtoehtojen ohella mahdollisuutta tehdä tuotevalinnat myös itse.

Muutostyöpalvelusta kiinnostuneet asukkaat varaavat tapaamisen myymälästä ja valitsevat sieltä yhdessä kylpyhuonemyyjän kanssa oman makunsa ja budjettinsa mukaiset tuotteet. Asukkaat saavat tuotelistauksen, jonka he voivat toimittaa suoraan rakennusliikkeelle. Rakennusliike puolestaan tekee listauksen pohjalta tarjouksen muutostöiden toteuttamisesta.

Kätevä muutostyöpalvelu tuo lisää valinnanvaraa sitä kaipaaville asukkaille, mutta ei työllistä taloyhtiön hallitusta, isännöitsijää tai rakennusliikettä. Palvelu on saatavilla valtakunnallisesti.

Varaa aika

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä