Keraamiset laatat hotelleissa ja ravintoloissa

Pääkuva vaaka

Keraamiset laatat hotelli- ja ravintolarakentamisessa

Laattapiste-Pukkilasta viimeisimmät trendit höystettynä asiantuntevalla palvelulla! Hotellit, ravintolat ja kahvilat tarjoavat asiakkailleen ravintoa niin keholle kuin sielulle. Tilan tunnelmaan vaikuttavat merkittävästi sisustus- ja materiaalivalinnat, jotka ilmentävät ravintolan tarinaa sekä luovat haluttuja mielikuvia.

Meillä Laattapiste-Pukkilassa on vuosikymmenten kokemus myös hotellien ja ravintoloiden laatoituksesta. Teemme tottuneella otteella yhteistyötä niin suunnittelijoiden kuin rakennuttajien kanssa tarjoten paitsi monipuolisen valikoiman korkealaatuisia laattoja, myös asiantuntevaa palvelua.

Tyylikkyyttä ja kestävyyttä - trendejä unohtamatta

Hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden sisustuksella halutaan tyypillisesti kertoa tarinaa – joko ravintolan teemasta ja historiasta tai vähintäänkin omistajan mieltymyksistä. Siksi materiaalivalinnat voivat olla rohkeita ja uniikkejakin. Monipuolisesta valikoimastamme löydätkin korkealaatuisten klassisempien laattavaihtoehtojen lisäksi myös erilaisia erikoislaattoja rohkeillakin kuoseilla, kuvioilla ja väreillä. Haettiin tilaan sitten rouheaa industrial-henkeä, maanläheisyyttä tai vaikka värikästä itämaista tunnelmaa, meiltä löydät taatusti tilan tarinaa täydellisesti ilmentävät laatat. 

Ulkonäön ohella tärkeimpiä kriteerejä ravintoloiden laattavalinnoille ovat kestävyys ja helppohoitoisuus. Suuret kävijämäärät vaativat erityisesti lattiapinnoilta kovaa kulutuksensietoa ja korkean hygieniatason varmistamiseksi laattojen tulee olla helppoja puhdistaa. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon turvallisuus: laatta ei saa olla märkänäkään liukas.

Kun valitset laattatoimittajaksesi Laattapiste-Pukkilan, autamme sinua valitsemaan täydellisesti kohteeseesi sopivat laatat seuraavat asiat huomioiden:

  • toivottu tyyli ja tunnelma
  • yhteensopivuus muiden materiaalien kanssa
  • trendit, kuitenkaan ajattomuutta unohtamatta
  • kulutuksenkestävyys
  • helppo puhdistettavuus ja hygieenisyys
  • huoltotarpeiden minimointi
  • turvallisuus

Keraamisen laatan edut

Keraaminen laatta on rasitusta kestävä, luja ja kova materiaali, jonka värit ja kuviot eivät haalistu valon tai kulutuksen vaikutuksesta. Vedenkestävyyden ansiosta keraamista laattaa suositellaan mm. eteis- ja aulatiloihin, sillä ulkoa kantautuva lumi, vesi ja kura eivät vahingoita laattaa.

1. Turvallisuus Paloturvallisena materiaalina keraaminen laatta on turvallinen valinta julkisiin tiloihin. Keraamisilla laatoilla on erilaisia liukkausluokitusominaisuuksia, jolloin kuhunkin tilaan voidaan valita turvallinen, käyttötarkoituksen mukainen laatta. Osaan laattasarjoista on saatavana portaiden ja luiskien varoitusalueisiin keraamiset, taktiiliset opastelaatat pohjalaattojen sävyissä.

2. Hygieenisyys Keraaminen laatta on helppo pitää puhtaana ja se täyttää korkean hygieniatason vaatimukset. Mitä isompi laatta, sitä vaivattomampaa laatoitus on pitää siistinä. Laattasarjoihin kuuluvat keraamiset jalkalistat helpottavat seinä- ja lattiarajan puhdistamista.

3. Monipuolisuus Keraamisissa laatoissa on lukematon määrä erilaisia pinta-, väri-, koko- ja kuosivaihtoehtoja, joilla saadaan luotua tilaan erilaisia tunnelmia sekä elävyyttä ja mielenkiintoa. Modulaarisissa sarjoissa voidaan huoletta yhdistellä eri kokoja toistensa kanssa siten, että saumat kohtaavat. Laattasarjojen porraskappaleet täydentävät kokonaisuuden.

4. Ympäristö Keraamisen laatan pitkä elinkaari vähentää ympäristön kuormitusta. Laattajäte voidaan kierrättää; osa jätteestä hyödynnetään tuotannossa uudelleen ja osa esim. maanrakennuksessa täyttömassana. Keraamiset laatat rinnastetaan M1-luokan tuotteisiin, sillä ne eivät aiheuta käytössä vahingollisia päästöjä eivätkä allergisoi.

Luodaan yhdessä unohtumattomia elämyksiä

Pitkä historiamme ja vuosien kokemuksemme ovat antaneet Laattapiste-Pukkilalle vahvan pohjan ja tietotaidon paitsi materiaalista, myös keraamisten laattojen teknologiasta. Etsimme jatkuvasti uusia upeita vaihtoehtoja valikoimaamme. Seuraamme trendejä ja saamme jatkuvasti uutta tietoa  Euroopan tulevista uusista laatoitussuuntauksista. 

Haluamme auttaa sinua löytämään projektiisi parhaimmat mahdolliset tuotteet. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään oikeat ja tilaan sopivat tuotteet – niin paikan päällä myymälöissämme kuin puhelinsoiton toisessa päässä. Jos olet suunnittelemassa uutta hotellia tai ravintolaa tai uudistamassa nykyistä, vastaamme mielellämme kaikkiin laatoitukseen liittyviin kysymyksiin. Ota yhteyttä  ja kerro meille ideoistasi tai tarpeistasi!

Tutustu hotelli- ja ravintolakohteissa suosittuihin laattasarjoihin

Varaa aika Etsi myymälä