Hotellit ja ravintolat

Pääkuva vaaka

Pintamateriaalit hotelli- ja ravintolasisustuksessa

Hotellit, ravintolat ja kahvilat ovat paikkoja, joissa tarjotaan elämyksiä ja luodaan muistoja. Yksi avainasema näiden elämysten luomisessa on tilan yleisilme, joka koostuu huolella valituista sisustus- ja pintamateriaaleista. Hotellien ja ravintoloiden tunnelma rakentuu näiden valintojen kautta, ja se voi kertoa tarinan, luoda tietyn tunnelman ja houkutella asiakkaita.

Laattapiste-Pukkila on vuosikymmenten ajan ollut mukana luomassa näitä tunnelmia yhteistyössä suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman huippulaadukkaita pintamateriaaleja, jotka sopivat täydellisesti hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden tarpeisiin.

Keraamiset laatat ovat erinomainen valinta lattioille ja seinille niiden kestävyyden ja tyylikkyyden vuoksi. Vinyylilaatat ja -lankut taas tuovat mukanaan monipuolisuutta ja helppohoitoisuutta. Tekstiililattiat puolestaan lisäävät tiloihin lämpöä ja akustista mukavuutta.

Asiantunteva tiimimme on aina valmis auttamaan suunnitteluprosessissa ja valitsemaan juuri oikeat materiaalit, jotka tuovat esiin hotellin, ravintolan tai kahvilan persoonallisuuden. Yhteistyössä kanssamme voitte varmistaa, että valitut materiaalit täyttävät paitsi esteettiset vaatimukset myös käytännön tarpeet, kuten kestävyyden ja helppohoitoisuuden.

Tutustu suosittelemiimme tuotesarjoihin

Haluatko löytää yksilöllisimmät ja mielenkiintoisimmat tuotteet hotelli-, ravintola- tai kahvilaprojektiisi? Meillä on laaja valikoima pintamateriaaleja, jotka on suunniteltu nimenomaan näihin kohteisiin. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme löytääksesi parhaat ratkaisut.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Varaa aika Etsi myymälä